HER GÜN KIYMETLİSİNİZ

HER GÜN KIYMETLİSİNİZ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÖZHASEKİ "BİR GÜN DEĞİL, HER GÜN KIYMETLİSİNİZ" - Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Büyükşehir'de görevli kadın çalışanlarla biraraya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen programda Başkan Özhaseki, kadın çalışma arkadaşlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak kadınların sadece belli bir günde değil her gün hatırlanması gerektiğini kaydetti.

Ara ara bu tür kutlamalarda bir araya gelip kadın çalışma arkadaşlarıyla sohbet etme imkanı bulduğunu belirten Başkan Özhaseki, "Bizim toplumumuzda her anın bir değeri var ve her anın da bir hesabı var. Batı toplumlarının bizden daha farklı yaşam sürüyor. Bu toplumlarda aile bağları pek kuvvetli değil o yüzden hiç değilse belirli günlerde bazı şeyler yapalım diye düşünyorlar. Ama bizim için her gün anneler günü, annemiz, kadınımız her zaman kıymetli" dedi.

Belediyeciliğin çok önemli bir iş olduğunu söyleyen Başkan Özhaseki, sözlerini şöyle devam ettirdi: "Hepimiz belediyeciyiz. Görev icabı bana başkanlık düşmüş, bir başka arkadaşıma memuriyet, bir başka arkadaşıma burada hizmetli olmak düşmüş ama şunu da unutmayalım çok hayırlı bir işin içerisindeyiz. İnsanlara direkt hizmet eden bir işteyiz biz. Burada yaptığımız bir hizmet insanlara çok çabuk bir şekilde yansıyor. Getirdiğimiz hizmetlerden insanlar birebir ve direkt olarak etkileniyor. Güleryüzle ayrılan bir vatandaş bizlere dua ediyor, arkamızdan güzel şeyler söylüyor"

Son yıllarda Kayseri'de çok güzel işler yapıldığına dikkat çeken Başkan Özhaseki, "Kayserimizde iyi işler yapılıyor ve bunu hep birlikte yapıyoruz. Çünkü hiçbir işi ben tek başıma yapamam. Bu dönem öyle inanıyorum ki Kayseri tarihine adeta altın harflerle işlenecek bir dönem. Kayseri'de bir dönüşüm, değişim yaşanıyor. Bir büyüme, bir güzellik yaşanıyor. Bu geldiğimiz noktada altyapı ve üstyapı da bir sıkıntımız kalmadı. Artık büyük projeler hayata geçiyor. Yılardır emek verilen ama yapılamayan Yamula Barajı yapıldı. Yine raylı sistem hayata geçti. Bu gün herkesin imrendiği spor tesisleri ortaya çıktı. Erciyes'te devasa bir proje yapılıyor. Şehre doğalgaz geldi. Şehir, geriden bakıldığında bir dönüşüme uğradı, iftihar edeceğimiz bir seviyeye geldi. Bunlardan hepimiz mutlu olabiliriz, Hepimizin emeği çok" diye konuştu.

Programın sonunda Başkan Özhaseki, kadınlara birer şal armağan etti.



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı