HER HİZMET ESNAFA KAZANÇ OLARAK YANSIYOR

HER HİZMET ESNAFA KAZANÇ OLARAK YANSIYOR

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, esnaf siteleri ile esnaflara ayrı bir misyon ve vizyon kazandırdıklarını ve bu sayede esnaf dostu belediye olarak bilindiklerini ve 2014 yılı yatırım planlamasında yine esnafa yönelik çalışmalar sergileyecekle

İlçe sınırları içerisinde gerek çalışma alanları inceleme gezisinde gerek ise mahalle gezilerinde bölge esnafı ile sık sık bir araya gelerek sohbet ettiklerini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, çalışmaların insan odaklı olduğunu bundan dolayı toplumun her kesimindeki birey ve meslek grupları önemsediklerini ve değer verdiklerini sonuçta ise Kayseri’nin kazançlı çıktığını kaydetti.
İlçenin ayrı bölgelerindeki esnafları her vesile ziyaret eden Başkan Memduh Büyükkılıç, büyük bir ilgi ile karşılanmakta olup özellikle esnaflara yönelik çalışmalarından dolaylı teşekkür edilmektedir. Bölge esnafı; esnaf sitelerinin ülkeye örnek olduğunu diğer şehirlerdeki esnaf odalarınca bu projeler hakkında kendilerinden bilgi istendiğini belirterek şunları söylediler.
“Melikgazi Belediyemiz esnaf dostu bir belediye olarak hem bizleri hem de hizmet verdiğimiz tüketiciler için önemli çalışmalar yerine getirmektedir. Kapalı semt Pazar yerleri, Hurdacılar sitesi, İnşaat Malzemesi Satıcılar sitesi, Çelik Eşya üretici ve satıcılar sitesi, Peynirciler sitesi gibi siteler aslında esnafa ve tüketiciye verilen önemin bir ifadesidir. Esnafa yapılan her yatırım kazancımızı artırmaktadır. Aslında yapılan, yol, kaldırım, meydan düzenlemesi, ışıklı kavşaklar dahi esnafa gelir olarak yansımaktadır. Çünkü pürüzsüz ve güvenli ulaşım ticaret akışı hızlandırmaktadır. İmarlı yapılaşma ticareti artırmaktadır. Meslek Edindirme kursları Esnafın ticareti artırmaktadır. Dolayısı ile ilçeye yapılan her yatırım esnafın gelirini artırmaktadır. Kayseri bölge ve ülke ekonomisi için önemli bir merkez. Yerel yönetimler şehrin prestijini arttıracak çalışmalara imza atmalıdır”
Melikgazi genelinde yaptığı çalışmalarla her zaman esnafın yanında olduğuna vurgu yaparak, bu şehir için yaptığımız her hizmet esnafımıza kazanç olarak geri yansıdığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç Erciyes Kış sporları, Doğa Sporları, Semt Pazar yerleri, Tarihi kültür yolu, Turizm odaklı yatırımlar, çok merkezli çarşı ilkeli şehircilik anlayışı esnafın yüzünü daha da güldüreceğini ve üreten, kazanan ve kazandıran bir şehir olarak projeleri sıra ile yerine getireceklerini sözlerine ekledi.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da