HERKES O`NU OKUYOR YARIŞMASI

HERKES O`NU OKUYOR YARIŞMASI

Peygamber Yolu Derneği ve herkesonuokuyor.com internet sitesinin girişimleriyle Türkiye genelinde düzenlenen ``Herkes O`nu Okuyor`` Yarışması`nın Kayseri etabında 100 bin katılımcı bekleniyor.

Yarışmanın Kayseri etabı sorumlusu Alaattin İslamoğlu, yarışmayla ilgili bilgiler verdi. İslamoğlu, ``Herkes O`nu Okuyor Yarışması, ülkemiz insanının alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz`in (sav) hayatının okunması, öğrenilmesi, anlaşımlası ve hayata tatbik edilmesi, çağımızın getirdiği sorunlardan kurtularak Allah rızasına kavuşulması için başlatılan bir proje. Bu proje, Türkiye çapında yapılıyor. Kayseri`de de projeyi biz yürütüyoruz. Sponsorlarımızın desteğiyle yarışma sonunda dereceye giren 50 kardeşimizi Umre`ye göndereceğiz. Gençlerimize, 50 ipad, 50 dizüstü bilgisayar ve 200 bisiklet vereceğiz. Ancak tabii ki hediyelerin en büyüğü, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin hayatının anlaşılması ve yaşanmasıdır`` dedi.
Yarışmaya 24 Mart`a kadar başvuru yapılabileceğini kaydeden İslamoğlu, ``Bu tarihe kadar Peygamber Efendimizin hayatını anlatan belirlenmiş eserleri okuyacak olan yarışmacılar, çeşitli seanslarda sınava girecekler. Merkezi sistemle yapılacak sınavlarda dereceye girenlere ödüllerimizi vereceğiz. Ayrıca dereceye giren kardeşlerimiz, Ankara`da yapılacak olan bölge sınavına da girecekler ve burada da dereceye girerlerse, ayrıca hediyelerini alacaklar. Ankara`daki sınavda dereceye girenler ise, Kutlu Doğum Haftası`nda İstanbul`da yapılacak büyük galaya katılacaklar ve özel ödüllerini alacaklar. Yarışmaya Türkiye çapında 2 milyon, Kayseri`den ise 100 bin katılım bekliyoruz. Kayseri`de çok büyük bir gala yapacağız ve 130 ülkeden gelecek gençler o galada naatlar okuyacaklar`` ifadelerini kullandı.
İslamoğlu, yarışmaya başvuru için organizasyon ofisine gelecekleri ayrı bir sürprizin de beklediğini bildirerek, ``Ofisimize Peygamber Efendimiz`in mübarek sakal-ı şeriflerini de getirdik. Başvuru için ofise gelen kardeşlerimiz, Peygamber Efendimizin sakal-ı şerifini de ziyaret edebilecekler`` dedi.
Yarışmaya başvuran yurtlarda kalan pek çok genç, şimdiden kendilerine dağıtılan kitapları okuyarak, Peygamber Efendimizin hayatını öğrenmeye başladılar.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti