HES KABLO

HES KABLO

TMSF´YE DEVREDİLDİ?

Boydaklara ait olan ve kısaca Hes Kablo olarak isimlendirilen Hacılar Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. FETÖ- PDY soruşturması kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu´na devredildi.
Alınan bilgiye göre, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Boydak ailesinin elinde kalan son şirketleri Hacılar Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş.şirketi -HES Kablo´da Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi kararı ile TMSF´ye devredildi.
1974 yılında Boydak Ailesi tarafından kurulan Hes -Hacılar Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Şirketin 1042 çalışanı bulunduğu öğrenilirken şirketin 2015 verilerine göre Kayseri´nin en büyük firması olduğu, ayrıca ilimizden ihracat yapan en büyük ikinci şirket olduğu vurgulandı?
Öte yandan İstanbul Sanayi Odasınca her yıl belirlenen Türkiye´nin ilk 500 firma sıralamasında 2016 yılını 69. sırada tamamlayan Hes Kablo´nun dünyanın 130´dan fazla ülkesinin alt yapısında imzasının olduğu belirlendi?
Şirket bünyesinde ?Haberleşme Kabloları´ üretim tesisi, ?Fiber Optik Kabloları´ üretim tesisi, ?Enerji Kabloları´ üretim tesisi , ?PVC Granül´üretim tesisi,´Makara´ Üretim tesisi , ?Emaye Bobin Teli´ üretim tesisi , ?Bakır´ üretim tesisi ve ?Aliminyum´ üretim tesisi gibi farklı üniteleri barındıran şirketin TMSF´ye devri sonrası nasıl bir yönetim şekli belirleneceği ve çalışanların durumunun ne olacağı ise merak konusu oldu?.
HABER MERKEZİ?



KAYMEK'in "tatil şenliği" rüzgarı Pınarbaşı'nda devam etti

Talas Meclisinde 18 madde görüşüldü

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret