HİÇYILMAZ: ?KAYSERİ ALIŞVERİŞ FESTİVALİ

HİÇYILMAZ: ?KAYSERİ ALIŞVERİŞ FESTİVALİ

PERAKENDE SEKTÖRÜNE YENİ BİR HEYECAN GETİRECEK VE CAN KATACAKTIR?

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri´deki perakende sektörünün iyi konumda olduğunu ancak atılacak yeni adımlar ve yeni projelerle sektörün en az 2 kat daha büyüme potansiyeli olduğunu söyledi.

Kayseri´nin ticaretin merkezi konumunda olduğunu hatırlatan Başkan Hiçyılmaz, ?Tarihiyle, doğasıyla, kültürüyle ve ekonomik yapısı ile marka bir şehir olan Kayseri´nin, ekonomik faaliyetlerde daha canlı olmasını sağlamak gerekmektedir.  Kayseri´nin yurtdışında tanıtımının artması, bölge turizminden üzerine düşen payı alabilmesine katkı sağlanması amacıyla, Kayseri Ticaret Odası olarak, ?Kayseri Alışveriş Festivali´ düzenlemeyi hedeflemekteyiz. Bu proje, perakende sektörüne yeni bir heyecan getirecek ve can katacaktır? dedi.

Başkan Hiçyılmaz, düzenleyecekleri festivalin 2 hafta sürmesini planladıklarını, yurt içi ve yurt dışından gelecek katılımcıların Kayseri´deki mağazalar ve oluşturulacak fuar alanlarından ürün tedarik etmelerinin sağlanacağını ifade etti.

Hiçyılmaz, ?Kayseri Alışveriş Festivali süresince, katılım sağlayan pek çok marka, avantajlı kampanya ve indirimleriyle ziyaretçilere alışveriş keyfi sunacak ve böylelikle perakende sektörünün canlanmasına katkı sağlanacaktır. Kayseri Alışveriş Festivali kentimizin ekonomisine katkı sağlarken, gerçekleştirilecek eğlence, konser ve sergilerle de şehrin kültürel faaliyetlerinin artmasına neden olacaktır? diye konuştu.

Festivale katılımın artırılabilmesi için ulusal ve uluslararası medyada tanıtım faaliyetleri yapılacağını kaydeden Hiçyılmaz, ?Kayseri Alışveriş Festivali projemiz gerçekleştiğinde, başta Kayserililer olmak üzere tüm katılımcılara doyulmaz alışveriş keyfi, eğlence ve sürprizlerle dolu bir atmosfer sunacaktır? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları

ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan 17 Kayseri firmasını tebrik etti

Başkan Büyükkılıç: "Artık ihtisas fuarları ile Kayseri'miz gündemde"