HİÇYILMAZ´IN DAVASI

HİÇYILMAZ´IN DAVASI

19 TEMMUZ 2018 TARİHİNE ERTELENDİ

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuksuz yargılanan Kayseri Ticaret Odası eski Başkanı Mahmut Hiçyılmaz bir kez daha hakim karşısına çıktı. Hiçyılmaz hakkındadi suçlamaları  reddedip suçsuz olduğunu belirtirken, çocukluk arkadaşı da olan Türkiye Odalar Borsalar Birliği   Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu´nun tanık olarak dinlenmesini  talep etti?  Dava 19 Temmuz 2018 tarihine ertelendi?

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuksuz yargılanan Kayseri Ticaret Odası eski Başkanı Mahmut Hiçyılmaz´ın yargılanmasına 2. Ağır Ceza Mahkemesi´nde devam edildi?

İşadamları davasından tefrik edilen ve tek dosyada yargılanan Hiçyılmaz savunmasında  ?Akif kod adlı oturma imamını tanımam. Türkiye´nin en önemli kuruluşlarından TÜBİTAK Bilim Kurulu üyeliğine ülkemizi yöneten en üst düzeydeki kişilerin imzasıyla atanmış birisiyim. Bu hain yapı ile hiçbir ilişkim olmadı. Bu şanssız süreçten sonra KTO üyeliğinden istifa etmek istediğimi söyledim. Görüştüğüm üst düzey yöneticiler ?istifa etmene gerek yok, biz seni biliyoruz, sana iftira atıyorlar, yıpratmaya çalışıyorlar, amaçları da bu´ dediler. Suçsuzum? şeklinde  ifade  verdi....

Hiçyılmazın avukatı Ercan Avcı da TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu´nun müvekkili Hiçyılmaz ile çocukluk arkadaşı olduklarını, KTO seçimleri ile ilgili Hisarcıklıoğlu´nun tanık olarak dinlenilmesini talep etti.  Mahkeme heyeti eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 19 Temmuz´a ertelerken, sanık avukatının talebini ise tanığın hazır edilmesi halinde dinlenebileceği yönünde karar aldı?

Öte yandan  Kayseri Sanayi Odası eski Başkanı, Boydak Holding eski yöneticisi Mustafa Boydak´ın eşi Müjgan Boydak´ta  ilk kez hakim karşısına çıktı. Kayseri 4. Ağır Ceza Mahkemesi´nde görülen davada tutuksuz sanık Müjgan Boydak ile avukatları hazır bulundu. Mustafa Boydak´ın da takip ettiği davada ; savunma yapan  Boydak  ?Ben vatanını, milletini, devletini seven bir kişiyim. Benden terörist olmaz. Yıllarca çocuklarım ve ben dikkatli bir şekilde yaşamaya gayret ettik. Yüce adaletinize sığınarak beraatımı talep ediyorum? diye konuştu.  Mahkeme heyeti eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 27 Eylül´e erteledi.



Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı

Çalıntı otomobilden uyuşturucu ele geçirildi

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü

işçi servisi tarlaya girdi: 1 ölü, 5 yaralı

Torbacılara 52 personelle şafak operasyonu

3 kişinin öldürüldüğü olayın davasına devam edildi

Koltuğun arkasında yakalandı

102 polis ile operasyon: 13 gözaltı

32 yıl hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı

Aranan şahıs polisten kaçamadı

Ağacı söken 4 kişiye ceza

Kendini asarak yaşamına son verdi

19 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan hırsız çatıda yakalandı

Kayseri’de çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalandı

Kayseri'de tarihi eser operasyonu: haç motifli anahtar ele geçirildi