HİÇYILMLAZ : SÖZÜMÜZÜN

HİÇYILMLAZ : SÖZÜMÜZÜN

% 80´İNİ YERİNE GETİRDİK

  KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, üyelerine verdikleri sözlerin % 80´ini yerine getirdiklerini belirterek ? İnşallah görev süremiz sona erinceye kadar vaadlerimizden fazlasını gerçekleştireceğiz? dedi.
Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, KTO yönetimi ve meclisinin üyeleri ile kucaklaştığını belirterek ?17 bine ulaşan üyelerimize doğrudan ve dolaylı olarak tek tek ulaşmaya çalışıyoruz.Göreve geldiğimiz günden bu yana üyelerimize verdiğimiz sözlerin % 80´ini yerine getirdik.Kalanıda en kısa sürede gerçekleştireceğiz? şeklinde konuştu.
KTO´nun ülke genelindeki muadili odalardan çok daha başarılı çalışmalara imza attığını ileri süren Hiçyılmaz,? 40 meslek komutesi ve 98 meclis üyesiyle 17 bin üyeye ulaşıp sorunlarını ve taleplerine çözmeye çalışıyoruz.Meslek komitesi toplantısına,sadece seçilmiş arkadaşlarımızın değil ,o grupla ilgili tüm arkadaşlarımızın katılmasını istiyoruz.Zaman zaman yoğun ilgi oluyor.Buralardan ortaya çıkan sorun ve talepler yönetimimiz tarafından tek tek ele alınıyor ve ilgili üyelerimizede bilgi veriliyor? dedi?
Yeni hizmet binamsının geçtiğimiz hafta temelinin atıldığını hatırlatan Hiçyılmaz ?İnşallah bu binamız bittiği zaman sadece bizim çalışmalarımıza ev sahipliği yapmayacak.Avrupa çapında bir merkez yaptırıyoruz.Üyelerimiz bazı görüşmelerini,bir çok toplantılarını bu binada yapabilecekler.Burada üyelerimize,hatta şehrimize yönelik eğitim, sosyal,kültürel,ticari ve mesleki odaklı her türlü etkinlik düzenleyecek imkanlar olacak?? şeklinde konuştu.



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”