Hikmet Karaman, Antalya’da konuştu

Hikmet Karaman, Antalya’da konuştu

“Başkanımız Avrupa’ya gidecek takım istiyor”

Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Antalya kampından ulusal medyaya açıklamalarda bulundu. Karaman, “Berna Gözbaşı, şampiyonluğa, Avrupa’ya gidecek takım istiyor” dedi.

Yukatel Kayserispor’da Antalya kampı devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarını Hikmet Karaman, gözetiminde sürdürüyor.

Sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampını Başkan Berna Gözbaşı da yakından takip ediyor. Başkan Berna Gözbaşı ve Teknik Direktör Hikmet Karaman, kampta kameralar karşısına geçti. Teknik Direktör Hikmet Karaman, “Berna Gözbaşı, şampiyonluğa, Avrupa’ya gidecek takım istiyor” dedi. Karaman, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Berna başkan, ‘Bize şampiyonluğa, Avrupa’ya oynayacak takım kur’ diyor. Bizde diyoruz ki bu yıl bizim geçiş dönemimiz. Nedeni de 15 yeni oyuncu geldi. Öncelikli olarak takımın omurgasını kurmak zorundayız. Omurgayı kurduktan sonra 4-5 takviye ile devam edersin. Örnekleri de var, Konyaspor, Hatay ve Alanya takımlarıdır. 4 yıl öncede Kayserispor’da görev yaptım. 15 kişi gitmiş, 15 kişi gelmiş. Sezon başında geldiğimde, 21 yabancı vardı. Olması gereken ise 14 yabancı. İnşallah elimizden geleni yapacağız ve gelecek yıl hedeflerimizi daha yukarı çekeceğiz.”

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak