HİLAL DERNEĞİ YENİSİNİ GÖNDERDİ

HİLAL DERNEĞİ YENİSİNİ GÖNDERDİ

8 mayıs akşam saatlerinde İHH`nın, Reyhanlı`daki ofisinden Halep`teki depolara makarna, un, battaniye ve sünger yataklar taşıyan iki yardım tırı, Suriye uçakları tarafından Halep`te vurulmuştu. Bunun üzerine hilal derneği Kayseri’den 1 tır dolusu ya

8 mayıs akşam saatlerinde İHH`nın, Reyhanlı`daki ofisinden Halep`teki depolara makarna, un, battaniye ve sünger yataklar taşıyan iki yardım tırı, Suriye uçakları tarafından Halep`te vurulmuştu. Bunun üzerine hilal derneği  tarafından 1 tır gıda yardımı suriye’ye   gönderdi.

     Yardım eli Derneği Kayseri Temsilcisi Celil Tekcan yaptığı açıklamada ‘’ Kayseri Hilal Derneği ve Kayseri Yardımeli Temsilciliği olarak Suriye’deki Muhacir kardeşlerimize ve bombalar altında sıkıntı çeken kardeşlerimize, yardımlarımız devam etmektedir. Bilindiği üzere iki gün önce İHH’nın gönderdiği yardım tırı nı Eset Rejiminin füzeleri haince vurmuşlardır. Diye konuştu.

Kayseri’den sabah saatlerinde  yola çıkan tır, Avrupa’dan yola çıkan Gıda ve Tıbbi Yardım Tırı konvoyu ile Adana’ da buluşacak ve yardımlar Suriye’deki depolara gidecek.

Öte yandan Suriye’ye gönderilecek yardım Tır’ını uğurlamaya gelenler arasında Recep Çamdalı da vardı.  14 Ocak 2014 tarihinde sabah saat 07:00′de Van Merkezli olarak Kayseri İHH Yönetim Kurulu Üyesi Recep Çamdalı’nın evinde arama yapılıp, özel eşyalarıyla birlikte bilgisayarlarına el konulmuştu. Van emniyetine mensup polislerce Recep Çamdalı gözaltına alınmış ve daha sonra serbest bırakılmıştı.

Konuşma sonrasında Kuran-ı Kerim Tilaveti ve dualar eşliğinde Suriye’ye uğurlandı.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ