HİMAYE MADDE BAĞIMLILARI DER. BŞK. TURHAN:

HİMAYE MADDE BAĞIMLILARI DER. BŞK. TURHAN:

?MADDE BAĞIMLILIĞI ÜLKENİN BİR GERÇEĞİDİR?


Himaye Madde Bağımlıları ve Aileyi Koruma Derneğince bir alış veriş merkezinde tertiplenen ve elde edilen gelirle dernek tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere burs verilecek olan imza gününde Yazar Güner Dinçaslan kitaplarını imzaladı. Etkinlikte konuşan Himaye Madde Bağımlıları ve Aileyi Koruma Derneği Başkanı Hülya Turhan ?Madde bağımlılığı ülkenin bir gerçeğidir? değerlendirmesinde bulundu.
Himaye Madde Bağımlıları ve Aileyi Koruma Derneğince bir alış veriş merkezinde gerçekleştirilen imza gününe ilimiz sakinlerinin ilgisi yoğun oldu.
Etkinlikte konuşan dernek başkanı Hülya Turhan dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Turhan ?Amacımız insanların madde bağımlılığından uzak olmalarını sağlamak? dedi ve ekledi? Himaye madde bağımlıları ve aileyi koruma derneği olarak bu tür etkinlikleri sık sık yapmaktayız bugünde yazar Güner Dinçaslan hocamızın imza gününde bir araya geldik. derneğimizde 1,5 yıldır 17´ye yakın madde bağımlısı gencimiz madde kullanımını bıraktı, içlerinden 8 tanesi üniversiteyi kazandı bizde elde ettiğimiz gelirlerle bu öğrencilerimiz için burs yardımı yapmaktayız. Bugünde Güner Dinçaslan hocamızın kitaplarının imzası var. Kayseri halkanın büyük ilgisi oldu Kayseri´li vatandaşlarımızın dan madde bağımlılığıyla alakalı daha duyarlı olmalarını istiyoruz bu konu gerçekten çok önemli çünkü insanlar uyuşturucuyu bilmiyorlar şuan ülkemizin bir gerçeği madde bağımlılığı, bu yüzdende daha duyarlı olup araştırma yapmalarını istiyoruz.Bu konuda derneğimizin kapısı herkese açık çocuklarımız için dikkatli olmalarını istiyoruz çünkü uyuşturucu kullanan gençleri aileler fazla bilmiyorlar tanımıyorlar.
Açıklamaların ardından yazar Güner Dinçaslan okurları için kitaplarını tek tek imzaladı. Kitaplardan elde edilen gelirin Himaye madde bağımlıları ve aileyi koruma derneği arafından ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak verileceği bildirildi.
Haber: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor