HIRSIZLAR HABERLERİNİ CEZAEVİNDEN İZLEYECEK

HIRSIZLAR HABERLERİNİ CEZAEVİNDEN İZLEYECEK

Sağlık kontrolüne giderken kendilerini görüntüleyen gazetecilere ?Hangi kanalda çıkacak, akşam izleyelim? şeklinde soru soran zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kayseri´de işyerleri ve bağ evlerinden hırsızlık yaptığı iddia edilen 4 kişi, yakalanarak gözaltına alındı. Sağlık kontrolüne giderken kendilerini görüntüleyen gazetecilere ?Hangi kanalda çıkacak, akşam izleyelim? şeklinde soru soran zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, kentte Becen Mahallesi ve çevresinde meydana gelen çok sayıdaki hırsızlık olayı ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği tespit edilen M.K., S.P., O.S. ve M.Ç. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda bağ evleri ve iş yerlerinden çalmış oldukları malzemeler ele geçirildi.
Öte yandan gözaltına alınan şahıslar, sağlık kontrolünden geçirilmek için Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde bulunan Adli Tabipliğe getirildi. Burada şüphelilerden bazıları, kendilerini görüntüleyen gazetecilere ?Hangi kanalda çıkacak, akşam izleyelim´ şeklindeki sorusu şaşkınlığa neden olmuştu.
Geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından adliyeye çıkan şahıslardan O.S. serbest bırakılırken, diğer 3´ü ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Haber Kaynak : İHA

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı

Çalıntı otomobilden uyuşturucu ele geçirildi

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü