HIRSIZLIK ZANLISINDAN MUHABİRE ÇİRKİN SALDIRI

HIRSIZLIK ZANLISINDAN MUHABİRE ÇİRKİN SALDIRI

250 kişiyi mağdur eden 6 kişilik hırsızlık çetesinin lideri olduğu iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, kendisini görüntüleyen muhabire saldırdı.

250 kişiyi mağdur eden 6 kişilik hırsızlık çetesinin lideri olduğu iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, kendisini görüntüleyen muhabire saldırdı.

   Kayseri´de 15 kişilik özel ekibin çalışmasıyla çökertilen, 250 kişinin mağdur edildiği hırsızlık olayında gözaltına alınan 6 kişilik çetenin lideri olduğu iddiasıyla bir kişi yakalandı. Jandarma tarafından yakalanan zanlı, kendisini görüntüleyen muhabire önce küfür etti ardından tekme attı.

İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Bekmez´in göreve gelmesiyle birlikte oluşturulan özel ekipler, kentte meydana gelen hırsızlık olaylarını aydınlatmak için çalışmalara başlamış, Kocasinan İlçe Jandarma Komutanlığı, İstihbarat ve KOM şubelerinden oluşan ekip, hırsızlığın meydana geldiği bölgeleri inceleme altına almıştı.

1 ay boyunca yapılan incelemelerde yaklaşık 250 mağdurun bulunduğu belirleyen ekipler, vatandaşlarla sürekli temas halinde olarak, yaptıkları takip ve araştırma sonucunda bağ evleri ve villalarda meydana gelen hırsızlık olayların şüphelileri B.Ö., K.H., F.K., S.S. ve S.K.´yı kıskıvrak yakalamıştı. Yakalanan şahısların bağ evleri ve villalardan hırsızlık yaparak, çaldıkları malzemeleri ikinci el dükkanlarda ve internet siteleri üzerinden sattıkları belirlenmişti.

Soruşturmayı derinleştiren ekipler, hırsızlık çetesinin lideri olan T.E.´yi de düzenlediği operasyon ile kıskıvrak gözaltına aldı. Çete lideri T.E.´nin 11 ayrı suçtan daha arandığı ortaya çıktı.

Ayrıca, gözaltına alınan T.E.´nin evinde çaldığı malzemeler de ele geçirildi. T.E.´nin çalıntı malzemeleri sattığı dükkanı da tespit eden jandarma ekipleri, yaptıkları aramada ise buzdolabı, derin dondurucu, televizyon, bilgisayar, elektrikli süpürge, halı, kanepe gibi ev eşyalarının olduğu 271 adet malzeme ele geçirdi.

Karakoldaki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen T.E., adliyeye sevk edildi. T.E., sağlık kontrolünden geçirildiği sırada zanlı T.E., kendisini görüntüleyen muhabire önce kol hareketi yaptı, ardından küfürler savurup tekme attı.

Zanlı T.E., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.


Haber Kaynak : İHA

Kayseri’de uyuşturucu operasyonları: 13 tutuklama

Süper Lig'in ilk kadın başkanına "maymun dönmesi" diye hakaret eden sanığa hapis cezası

Kayseri’de polis 10 milyon yıllık fosil ele geçirdi

Aranması olan şahıs uygulama yapan polise bıçak çekip kaçtı

Sahte polis kimliği kullanan şahıs yakayı ele verdi

102 adet kaçak elektronik sigara ele geçirildi

Kayseri’de ilginç kaza: Üzerindeki yük kamyoneti devirdi

Kamelya yakarak kaçan 2 şüpheli yakalandı

Sarız’da 1 kişinin öldüğü olayda sanıkların yargılanmasına devam edildi

Uyuşturucu satmadığını iddia eden sanığa 12 yıl 6 ay hapis cezası

Hastaneye gitmek için bindiği otomobilde öldü

Kayseri'de kaçakçılara göz açtırılmıyor

Kayseri'de terör şüphelisi 9 kişi yakalandı

Kayseri'de 1 haftada 19 uyuşturucu taciri yakalandı

20 hırsızlık olayı aydınlatıldı, aranan 111 kişi yakalandı

Cinsel saldırı olayının şüphelisi 270 saatlik kamera kaydının izlenmesi sonucu bulundu