HİZMET-İŞ KAYSERİ ŞUBE BAŞKANI SERHAT ÇELİK

HİZMET-İŞ KAYSERİ ŞUBE BAŞKANI SERHAT ÇELİK

İŞÇİLERİN SOSYAL HAKLARI İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ

Halili Özdemir´den boşalan Hizmet-İş Kayseri Şube Başkanlığı görevine atanan Serhat Çelik, medya grubumuza nezaket ziyaretinde bulunarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çelik, ?Toplam 7 bin 600 üyemiz var. Taşeron işçilere yönelik çalışmalarımız da devam ediyor. Taşeron olarak çalışanların ücretlerinde artış olması için mücadele ediyoruz. En iyisini alabilmek için çalışacağız ? değerlendirmesinde bulundu?
Kay Grubu Genel Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya tarafından ağırlanan Hizmet-İş Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Hizmet-İş sendikası çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Hizmet-İş Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik yaptığı değerlendirmede ? 1 Büyükşehir Belediyesi, 2 İl Belediyesi Nevşehir ve Kırşehir dahil olmak üzere, 27 ilçe belediyesi ve 13´de belde belediyesinde yetkiliyiz. Toplam 7 bin 600 üyemiz var. 1900´ü aidatları diğerleri de taşeronlu örgütlememizi tamamladık. Taşeronlarda da yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Bazı şirketlerde yetkilerimiz tespitlerimiz çıkmaya başladı. İnşallah onların da en kısa zamanda toplu sözleşmelerini yapacağız? diye konuştu?
Taşeron şirketlerde çalışan işçilerin ücretlerinde artış olması için mücadele edeceklerini belirten Çelik, ?Taşeron işçilerde kamuda çalışan işçiler gibi toplu sözleşme taslağı hazırlayacağız ama işverenlerle oturup istişareler yapılacak ve neticede ne hak ediyorlarsa onlar o ücreti alabilecekler. Tabi hepsini alamayız ama inşallah en iyisini alabilmek için mücadele edeceğiz? ifadelerini kullandı.
Çelik, sözlerinin sonunda Hizmet-İş ?in sözleşmeleri hakkında bilgi vererek noktayı koldu?? Kayseri Büyükşehir Belediyesinde 2017´nin Nisan ayına kadar toplu sözleşmemiz var. İlçe belediyelerimizle de var. En kısa zamanda Yahyalı Belediyesinde toplu sözleşmemizi yaptık. Şuanlık çok şükür bir sıkıntı ve sorun yok. Gününde sosyal haklarımızı maaşlarımızı alıyoruz. Belediye Başkanlarımız sağolsun işçiye karşı merhametliler. Bu zamana kadar işyerlerimizde herhangi bir sıkıntı yaşamadık?
Haber: m.y.nacak



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti