HİZMET-İŞ'TEN PALANCIOĞLU'NA TEŞEKKÜR

HİZMET-İŞ

Çelik: “Belediye hizmetleri bu süreçte hiçbir şekilde aksamadan devam ediyor”

Hak-İş Konfederasyonu İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Melikgazi Belediyesinde çalışan işçilere dağıttığı iaşelerle ilgili açıklamada bulunarak Belediye Başkanı Palancıoğlu’na teşekkür etti.

Çelik, “Covid 19 ile mücadelede gece gündüz demeden çalışan üyelerimize Belediye Başkanımızın bu fedakarlıkları için iaşe alışveriş çeki hediye etti. Fedakârca çalışan işçilerimizin bu yönde takdir eden Palancıoğlu Başkanımızı bizde alkışlıyoruz. Çalışmalarımız esnasında başkanımız bizleri sahada hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Ülkemize her konuda referans belediye olarak adını duyuran Melikgazi Belediyemiz sadece bu süreç değil, her zaman ihtiyaç sahibi olan hemşerilerimize gereken gıda desteğini yapmaktadır. Özellikle üyelerimize yapılan bu yardım bizleri ve üyelerimizi sevindirmiştir. Verilen bu iaşe ve alışveriş çeki aynı zamanda Ramazan ayı içinde verilecek. Yani bugün birimlerde dağıtılan çek aynı şekilde Ramazan ayında da üyelerimizin tamamına verilecek” dedi.

Ülke olarak zor bir süreçten geçtiğimizi söyleyen Çelik şu şekilde devam etti, “İnşallah kısa zamanda bu süreci atlatırız. Belediye hizmetleri bu süreçte hiçbir şekilde aksamadan devam ediyor. Ülke olarak zor şartlardan geçiyoruz. Raporlu ve risk grubunda olan üyelerimizin idari izinli sayılmasıyla bilhassa temizlik işleri ve geri dönüşüm de çalışan arkadaşlarımızın iş yükü iki üç katına çıktı. Bunan dolayı da çalışan tüm üyelerimizin Allah yardımcıları olsun. Melikgazi Belediyesin de çalışan üyelerimizde bu iaşenin dağıtılması bizleri sevindirdi. Başkanımıza dağıtmış olduğu bu iaşe için üyelerimiz, sendikam ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor