"HİZMET ODAKLI ÇALIŞIYORUZ"

BAŞKAN ÇELİK, TALAS´TAKİ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINI TAKİP ETTİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas Tepebağlar Caddesi´ndeki asfaltlama çalışmalarını, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile birlikte yerinde inceledi. Başkan Mustafa Çelik, yapılan tüm işleri hizmet odaklı yaptıklarının altını çizdi. Başkan Palancıoğlu ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´e alt yapı ve asfaltlama çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Büyükşehir Belediyesi kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de alt ve üst yapı yatırımlarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de sık sık sahaya inerek yapılan çalışmaları yerinde takip ediyor. Bu kapsamda Talas´a giden Başkan Çelik, Tepebağlar Caddesi´ndeki asfaltlama çalışmalarını yerinde gördü. Başkan Mustafa Çelik, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile birlikte asfalt serme makinesi olan finişere de binerek çalışmalara bizzat iştirak etti.
Havaların soğumasına rağmen yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ettiklerini belirten Başkan Çelik, "Mevsim şartları hamdolsun çok iyi gidiyor. Sezonun son gününe kadar bu havaları değerlendireceğiz. Kış mevsimine girmeden Talas´ımıza ve Talas´taki vatandaşlarımıza tertemiz bir cadde bırakmış olacağız" diye konuştu. Tepebağlar Caddesi´nin 1,5 kilometrelik bölümünde yapılan asfaltlama çalışmasında 3 bin 600 ton asfalt kullandıklarını ifade eden Başkan Mustafa Çelik, alt ve üst yapı çalışmalarında belediyelerin uyumuna da dikkat çekti. Tüm belediyelerin uyum içerisinde çalışmasının bereketini gördüklerini dile getiren Başkan Çelik, "Belediyelerimizin uyum içerisinde çalışmasının bereketi bu. Bir tarafta Büyükşehir Belediyemizin, diğer tarafta Talas Belediyemizin araçları çalışıyor. Tüm ilçe belediye başkanlarımızla birlikte kol kola giriyoruz. Yapılacak her işi hizmet odaklı yapıyoruz. İnşallah kar düşmeden yolumuzu tamamlayacağız. Talaslılarımıza yeni yolları hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da, asfaltlama yapılan caddede Büyükşehir Belediyesi´nin üç ay boyunca alt yapı hizmetlerini eksiksiz yaptığını dile getirerek "Büyükşehir Belediyemiz ve bizim finişerlerimiz asfalt döküyor; ama Büyükşehir Belediye Başkanımıza asıl teşekkürümüz alt yapı içindir. KASKİ´ye, Kayserigaz´a, Elektrik İdaresine, Türk Telekom´a teşekkür ediyorum. Üç ay boyunca alt yapı hizmetleri muazzam derecede yapıldı. Gelecek 50 yılın tüm eksikleri giderilmiş oldu. Hem alt yapı, hem de asfaltlama için Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi