HOLLANDA KAYSERİLİLER VAKFINDAN

HOLLANDA KAYSERİLİLER VAKFINDAN

BAŞKAN EKİCİ´YE ZİYARET ...

Hollanda Kayserililer Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tekten ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici´yi makamında ziyaret etti.

Hollanda Kayserililer Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri Mevlüt Gürcü ve Tekin Ateş ile birlikte Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici´yi ziyaret eden Hasan Tekten, desteklerinden dolayi Başkan Ekici´ye teşekkür etti. Tekten sözlerini şöyle sürdürdü;

?Hollanda Kayserililer Vakfı ve Hacılar Belediyesinin güzel bir çalışma ortamı var. Önümüzdeki Ekim sonunda nasip olursa Hacılar Belediyesi´nin desteği ile Hollanda´dan yüksekokul ve üniversitede okuyan gençlerimizi Kayseri´ye göndereceğiz. Sizler burada misafir edeceksiniz ve gençlerimize memleketlerini tanıma fırsatı sağlayacağız. Hem de bu şekilde birlikte çalışmanın da meyvesini almış olacağız. ?

  Ziyaretten dolayı Vakıf Başkanı Hasan Tekten ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici yaptığı konuşmada,

?İki sene önce toplantıya katılmıştım biliyorsunuz. Bu senede hain darbe girişiminden dolayı 15 Temmuz´dan dolayı katılamadık. İnşallah ülkemiz düzlüğe çıkar rahata kavuşur. Seneye yine programlara katılmaya devam ederiz. Orada çok güzel ilgi alaka gördük sizden. Orada ki birlik beraberliğinizi ben gördüm. Çok memnun kaldım. Rabbim bu birlik ve beraberliğinizi bozmasın. Orada ki gücünüzü birleştirerek her zaman birbirinize destek oluyorsunuz. Bizde burada Kayseri olarak, Hacılar İlçesi olarak, Belediye olarak elimizden gelen desteği yardımı yaparız ve dediğiniz gibi Ekim ayı sonunda inşallah öğrencilerimizi burada misafir edelim, tanıştıralım. Ben Hollanda´daki bütün yönetim kurulu üyelerimize buradan selamlarımı iletiyorum. ?dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor