HÜRMETÇİ SAZLIĞI DRENAJ KANALINDA TEMİZLİK ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

HÜRMETÇİ SAZLIĞI DRENAJ KANALINDA TEMİZLİK ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hacılar´da, yağışlar sonucu oluşabilecek olumsuzlukları ortadan kaldırmak için drenaj kanalları ve dere yataklarında temizlik çalışması başlatıldı.

Hacılar´da, yağışlar sonucu oluşabilecek olumsuzlukları ortadan kaldırmak için drenaj kanalları ve dere yataklarında temizlik çalışması başlatıldı.
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Organize Sanayi Bölgesi konut dışı kentsel çalışma alanı ile Hürmetçi Mahallesi arasındaki 3 kilometrelik Hürmetçi Sazlığı drenaj kanalında temizlik çalışması yaptıklarını söyledi.
Başkan Ekici yaptığı açıklamada, Hürmetçi Sazlığı drenaj kanalında biriken atıkların oluşturduğu çevre kirliliğinin ortadan kaldırılması, çevre ve insan sağlığının korunması için Devlet Su İşleri (DSİ) 12. Bölge Müdürlüğü ve Hacılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışma başlatıldığını belirtti. Başkan Ekici, sözlerini şöyle sürdürdü;
?Belediye olarak ilçe genelinde insan sağlığının korunması ve çevre kirliliğinin ortadan kaldırılması için sürekli olarak çalışmalar yapmaktayız. Yağışla gelen çöküntü ve tortular ile vatandaşlarımızın dere kenarlarına attıkları malzemeler kanallarımızda tıkanmaya sebebiyet veriyor. Şu anda DSİ ile birlikte Hürmetçi Mahallesinde´ ki drenaj kanalında temizlik çalışması yapıyoruz. Yaptığımız çalışmalar neticesinde kanalın temizlenmesiyle çirkin görüntü ve pis kokuların önüne geçilmiş olacak. D.S.İ. 12. Bölge Müdürlüğümüz ile birlikte başlatmış olduğumuz bu çalışmalara devam edeceğiz. Bölge Müdürümüz Okan Bal ve ekibine yapmış oldukları çalışmalar için teşekkür ediyorum.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor