Hürriyet MTAL Kupalara Ambargo Koydu

Hürriyet MTAL Kupalara Ambargo Koydu

2021/2022 sezonu Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü oynadığı müsabakalarda aldığı sonuçlarla yüzleri güldürdü. Tüm kategoriklerde başarılı olmak için yola çıkan sporcular aldıkları başarılı sonuçlarla sezona ‘Kupa Fatihi’ olarak damgalarını vurmuş oldular.

Yeni kurulmasına karşın alt yapı niteliğinde oluşturduğu yapı ile voleybolda lokomotif kulüp olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Hürriyet MTAL Kulübü katıldığı 5 kategoride 7 takımla kupalara ambargo koyarak büyük bir başarıya imza atmış oldu.

Katıldığı müsabakalarda aldığı sonuçlara baktığımızda;

Küçük erkekler de, ‘Kayseri şampiyonu – Anayurt Finalspor ile de Kayseri 2.cisi,  yıldız erkekler de, Kayseri şampiyonu, Kayseri 2.cisi, genç erkekler de, Kayseri şampiyonu, okul takımı olarak Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adıyla Kayseri şampiyonu ve Türkiye 5.cisi, Ligde ise profesyonel takım olarak orta sırada tamamlayan bir ekip oldu.

Kulüp Baş Antrenörü Metin Tutum küçük erkek takımının 22-29 Mayıs 2022 tarihlerinde yapılacak Türkiye Finallerine direkt olarak katılacağını ve bu başarısıyla ilk 32 takım arasında yer alma başarısı gösterdiğini ekledi. Tutum ayrıca açıklamasında şöyle dedi: “Küçük erkek 2.takımı ise 28-30 Nisan 2022 tarihlerinde  Kayseri'de yapılacak ve bu müsabakalarda Mersin, Adana, Osmaniye takımları mücadele edecektir. Yıldız erkek takımı 01-03 Nisan 2022 tarihlerinde  yine Kayseri'de müsabakalarını yapacak bu müsabakalara da Aksaray, Kırşehir, Sivas, Konya’dan temsilciler katılacaktır. Genç erkek takımı ise 08-10 Nisan 2022 tarihlerinde  Aksaray ilinde yapılacak olan ve Aksaray, Kırşehir, Sivas, Konya takımları ile grup maçları oynayacaktır.”

Kulüp Genel Koordinatörü Fuat Kalay  bu başarının tesadüf olmadığını belirtti. 100'e yakın müsabık sporcu ile gençleri sporla tanıştırıp, öz güvenlerini kazanmalarını sağladıklarını belirten Kalay, “Kötü alışkanlıklardan uzak tutuyor, en önemlisi vatana, millete hayırlı bireyler yetiştirerek tam bir sosyal sorumluluk projesini hiçbir destek almadan gerçekleştiriyoruz” dedi.

Kulüpten yapılan açıklamada ayrıca ‘Kulüp Koordinatörümüz Fuat Kalay'a, Kulüp Baş Antrenörü Metin Tutum, yardımcı antrenörlerimiz İbrahim Sarı ve Hakan Cankı'ya kulüp yöneticilerimize ve emek veren herkese teşekkür ederiz” denildi.

Haber: Mustafa Gürbüz



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti