Hürriyet MTAL’den Bir Başarı Daha

Hürriyet MTAL’den Bir Başarı Daha

Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü, yıldız erkekler grup şampiyonasında rakipleri arasından sıyrılarak 15-17 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Yarı Finalleri’ne katılmaya hak kazandı. 

İlimizde voleybol heyecanı devam ediyor. Lig maçlarında sezon sonuna gelinmesinden sonra sıra grup müsabakalarında elde edilecek başarılara geldi. Bu konuda ilimiz kulüpleri de aldıkları başarılı sonuçlarla alt yapı konusunda da Kayseri özelinde tüm Türkiye’ye duyurmaya gayret ediyorlar.

2021-2022 sezonunda Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü olarak katıldığı tüm kategorilerde başarılı sonuçlara imza atan sporcular şimdi de yıldız erkekler grup şampiyonasında boy gösterdiler.  Hafta sonunda oynanan ve sona eren grup müsabakaları sonunda başarı için çıktığı bu yolda hedefine ulaşan yıldız erkekler grubundaki sporcular destekleyenlerine bir başarı daha armağan etmiş oldular. İlimizde hafta sonunda oynanan ve temsilcimiz Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün 3-2 Konya Büyükşehir Belediyespor’u yendiği müsabaka sonrasında gençler adını Türkiye Yarı Finalleri’ne yazdırmış oldular.

Bu sonuçla Yıldız Erkekler Grup Şampiyonu olan Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü 15-17 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılacak Türkiye Yarı Finallerinde ilimizi temsil edecekler.

(Haber: Mustafa Gürbüz)



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti