Hürriyet MTAL’İN Gençleri Türkiye beşincisi oldu

Hürriyet MTAL’İN Gençleri Türkiye beşincisi oldu

Voleybol Gençler A kategorisi Türkiye Şampiyonası sona erdi. Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Türkiye beşincisi oldu.

Voleybol Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası, 16-20 Mart tarihleri arasında Adana’da yapıldı. Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi temsil etti.

Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, çıktığı müsabakaların ardından Türkiye Şampiyonası’nı ilk 5 içerisinde tamamladı ve yine bir ilke imza attı. Antrenör Metin Tutum ve öğrencileri müsabakaların ardından ilimize döndü.

Müsabakalara ilişkin açıklamalarda bulunan Antrenör Metin Tutum, şöyle dedi: “Pandemi dönemi dâhil gece, gündüz demeden çalışan voleybol takımımız, Türkiye beşincisi olarak yine ve yeni bir başarıya imza attı. Sporcularımızı canı gönülden tebrik eder, gelecek senelerde Türkiye Şampiyonu olarak görmek istiyoruz. Bu başarıda beni yalnız bırakmayan eşim ve çocuklarıma, desteklerini esirgemeyen okul müdürümüz Necati Arıcı başta olmak üzere idarecilerimize, öğretmen arkadaşlarımıza, Beden eğitimi zümre arkadaşlarıma, profesyonel kulübümüz Hürriyet MTAL spor kulübümüze, koordinatörümüz Fuat Kalay’a, başkan yardımcımız Osman Susamış’a, yöneticilerimize ve herkese çok teşekkür ederiz.”

Haber: Şevket Tekin



Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var