İÇ SAHA FOBİSİ, AKHİSAR MAÇI İLE SON BULDU

İÇ SAHA FOBİSİ, AKHİSAR MAÇI İLE SON BULDU

KAYSERİSPOR, EVİNDE İLK ÜÇ PUANINI ALDI


ÖMER BAYRAM YAKIN TAKİP´TE
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor iç saha fobisini Akhisar Belediyespor´u 3-2 yenerek sonlandırdı. Öte yandan Ömer Bayram´ın devre arasında yeniden bordo-mavililerin gündemine gelebileceği belirtildi.
Kayserispor´da alınan iç saha galibiyetinin ardından yüzler gülüyor. Sarı-kırmızılı ekip, ligin 14.haftasında evinde Beşiktaş´a 2-1 mağlup olarak iç saha şanssızlığını sürdürmüştü. Bu sezon evinde oynadığı 7 karşılaşmada 3 beraberlik, 4 mağlubiyet elde eden Kayserispor, bu şansızlığını 15.hafta karşılaşmasında evinde konuk ettiği Akhisar Belediyespor´u 3-2 yenerek kırmış oldu.
Sarı-kırmızılı ekip, Akhisar maçını geride bırakarak, Türkiye Kupası´nda konuk olacağı Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Akhisar maçında forma giyin oyuncular yenileme antrenmanı yaparken, diğer oyuncular ise salonda kuvvet ve dayanıklılık çalıştı.
Çalışmalarına bugünde devam edecek olan Kayserispor, aynı gün öğleden sonra Konya´ya gidecek. Torku Konyaspor-Kayserispor maçı yarın Torku Arane´da oynanacak. Mücadele yarın saat 20.30´da başlayacak.
Öte yandan istifa eden sportif direktör Süleyman Hurma´nın Kayserispor´dan transfer etmek istediği Ömer Bayram´ın devre arasında yeniden bordo-mavililerin gündemine gelebileceği belirtildi. Sarı-kırmızılı takımda forma giydiği 15 maçta 1 gol, 4 asistlik yaparak dikkat çeken Ömer Bayram´ın da Trabzonspor´da oynamayı çok istediği ifade ediliyor. Tekelioğlu´nun raporuna göre bu transferin de durumu ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

 



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı