İÇEM AĞAÇLANDIRMA VAKFI

İÇEM AĞAÇLANDIRMA VAKFI

DÖVİZİNİ TÜRK LİRASINA ÇEVİRENLERE FİDAN HEDİYE EDİYOR...

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın döviz dalgalanmaları ile ülkemizde kaos yaratmaya çalışan bazı çevrelerin oyununu bozmak maksadı ile ?Elinizdeki dövizleri bozdurarak türk lirasına çevirin? çağrısı çığ gibi büyürken, Melikgazi Mahallesi Aşık Veysel Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren İçem İçanadolu Ağaçlandırma Erezyonla Mücadele Eğitim ve Dostluk Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kenan Şahin döviz ve dolar bozduran vatandaşlara makbuzunu getirmek şartıyla fidan hediye edeceklerini duyurdu?
İçem İç Anadolu ağaçlandırma Erezyonla Mücadele Eğitim ve Dostluk Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kenan Şahin Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın çağrısına destek vermek üzere başlattıkları kampanya hakkında haber ekibimize yaptığı değerlendirmede ?Biraz modalaştı ama bizde bu işi yapalım dedik. Baş komutanın emriyle bizde karınca kararınca çorbada tuzumuz bulunsun diye bir kampanya başlattık. Kampanyada,200 dolar bozdurana 1 yaşlı ceviz fidan,500 dolar bozdurana 2 yaşlı ceviz fidanı,1000 dolar bozdurana 3 yaşlı ceviz fidanı,1500 dolar bozdurana 4 yaşlı ceviz fidanları hediye edeceğiz. Makbuzlarını getirmek şartıyla,ceviz ekmeye dikmeye yerim yok diyenlere ise gül hediye edeceğiz veya başka fidan hediye edeceğiz? Önemli olan nerde olduğumuz belli olsun, resmi olan makbuzlar geçerlidir? Başkomutan ne zaman tamam derse o zaman kadar elimizde olan binlerce ceviz fidanı dağıtmayı, buradan vatandaşlarımıza söz veriyoruz? Vakıf olarak zaten amacımız İç Anadolu´yu ağaçlandırmak,bu kampanyaya 2 gün oldu başlayalı,yoğunlukta bayağı var? Gelenler oluyor şuana kadar 3 - 4 kişi geldi fidanlarını veriyoruz götürüyorlar? ifadesini kullandı?
Şahin sözlerinin sonunda ?Bura dan vatandaşlarımıza ve işadamlarımıza seslenerek ; bu milli bir görev olduğunu vurgulamak istiyoruz? Artık nerde olduğumuz belli olsun? Oyumuz soyumuz nerde olduğumuz belli olsun ? Bu sözleri arif olan anlar ? Yastık altında değil nerde varsa çıkartsın? Yani yeter artık yabancının parasına mahkum olmamız yıllardır? Kendi özümüze dönelim ? Öz paramıza dönelim ? Yani bir kağıt parçasına satılıp emir kulu olmaktan vazgeçelim? Zaman geldi geçiyor bile geç kaldık? şeklinde konuşarak herkese türk lirasına dönüş yapın çağrısında bulundu?
HABER : C.ÜSTEN



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ