248 ŞEHiDE, 248 BiN FiDAN

248 ŞEHiDE, 248 BiN FiDAN

BAKAN ÖZHASEKİ ?15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ´ ANISINA FİDAN DİKTİ ...

Bir dizi etkinliğe iştirak etmek üzere seçim bölgesi ilimize gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Kayseri programının son durağında İçem Vakfınca tertiplenen ağaçlandırma faaliyetlerine iştirak ederek geleceğin büyükleri gençlerle birlikte 15 Temmuz şehitleri anısına fidan dikti?
Kısa adı İÇEM olan İç Anadolu Ağaçlandırma Erezyonla Mücadele Eğitim ve Dostluk Vakfı tarafından organize edilen programa onur konuğu olarak iştirak ederek 15 Temmuz şehitlerimiz anısına fidan diken Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ?Bu vatanın bekası için o gece şehadete ulaşan şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz? ifadesini kullandı?
İçem Vakfının tertiplediği fidan dikim etkinliğinde Endürlük kasabası yamaçlarına 15 Temmuz şehitlerimiz anısına 248 bin fidan dikilirken vatan topraklarını ağaçlandırmanın düşmanlarla mücadelenin başka bir yöntemi olduğunun altını çizen Bakan Özhaseki ?İçerde ve dışarıda en büyük mücadeleyi terör örgütlerine karşı veriyoruz. 15 Temmuz gecesi FETÖ teröristlerinin kurşunlarına göğsünü siper eden aziz milletimizin inancıyla ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan´ın kararlı duruşuyla büyük bir kahramanlık destanı yazıldı. Bu vatanın bekası için o gece şehadete ulaşan şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz? diye konuştu?
Konuşmaların ardından ağaçlandırma çalışmalarına destek veren kişi, kurum ve kuruluşlar plaketle onurlandırılırken, plaket alan firmalar arasında Çifçioğlu İnşaat´da yer aldı. Yönetim Kurlu Üyesi Mehmet Çifçi firmaları adına Bakan Özhaseki´den plaketi teslim alırken desteklerinin süreceği konusunda da teminat verdi?
Ağaçlandırma çalışmalarına aralıksız devam eden İç Anadolu Ağaçlandırma Erezyonla Mücadele Eğitim ve Dostluk Vakfı Başkanı Yusuf Kenan Şahin ve ekip arakadaşlarına da teşekkür eden Bakan ÖZHASEKİ ?Beşikten mezara kadar ağaç dikelim? hasisini hatırlatmayı da ihmal etmedi?.
Etkinlikte Vali Süleyman Kamçı, Ak Parti Milletvekilleri Taner Yıldız, İsmail Tamer ve İlçe Belediye Başkanları da hazır bulundu?
HABER : S.ERDOĞAN



Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi