İÇEM VAKFI

İÇEM VAKFI

MİNİK ÖĞRENCİLER BADEM DİKTİ ...

Kısa adı İÇEM olan iç Anadolu erezyonla mücadele eğitim ve dostluk vakfı minik öğrencilere badem dikimi eğitimi verdi. Vakıf Başkanı Yusuf Kenan Şahin, amaçlarının çocuklara uygulamalı eğitim vererek bilinçli gençlik yetiştirmek olduğun söyledi.
İÇEM vakfında gerçekleştirilen programda konuşan vakıf Başkanı Yusuf Kenan şahin memleketimiz tarım ülkesi diye bahsediyoruz ama bademi dışarıdan ithal ediyoruz bu da benim zoruma gittiği için çocuklarımızla badem ekimi yapacağız ayrıca badem, ceviz hangi ayda ekilir nasıl ekilir bunun eğitimini vereceğiz burada çocuklarımıza badem ve ceviz ekimini uygulamalı göstererek bilinçlenmelerini sağlayacağız dedi.
özel büyük nesil eğitim kurumları yönetim kurulu başkanı Metin Karakaya´da , İÇEM vakfıyla ortaklaşa yaptığımız bir çalışma oldu bizde çocuklarımıza bir fidan dikiminin ve ağaç yetiştirmeciliğini yerinde uygulamalı olarak göstereceğiz burada 3. Sınıftan 7. Sınıfa kadar öğrencilerimiz bulunmaktadır ay içerisinde de diğer öğrencilerimizle birlikte burayı ziyaret edeceğiz. Diye konuştu.
Ziraat mühendisi Gülşah Bıkmaz´da çocuklara nasıl dikim yapılması hakkında bilgiler verdi. Bıkmaz, Türkiye´de badem yetiştiriciliği profesyonel yapılmamakta Bademin kendiliğinden tarlada bahçede çıkan bir ağaç gibi görüldüğünü belirterek bizde bunun tohumdan ve fidandan nasıl yetiştirileceği hakkında bilgiler vermek için bu programa katkıda bulunduğunu söyledi.
Daha sonra minik öğrenciler badem ekimi bilgisi alarak uygulamalı olarak ekim yaptılar.
Etkinliklerin sonunda İÇEM vakfı başkanı Yusuf Kenan şahin özel büyük nesil eğitim kurumları yönetim kurulu başkanı Metin Karakaya ya teşekkür plaketi verirken Karakaya´da Şahin´e katkılarından dolayı plaket takdim etti.
HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ