İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU:

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU:

?13 ŞEHİT, 6´SI AĞIR 55 YARALI VAR?

Talas Bulvarı ? Erciyes Üniversitesi kavşağında yaşanan hain saldırının ardından Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok Kayseri´ye geldi? Valilik hizmet binasında tertiplenen basın toplantısında medya mensuplarına saldırı ile ilgili olarak bilgiler veren İçişleri Bakanı Soylu Kayseri´deki saldırı sonrası, 12´ si yoğun bakımda 6 sı ağır 55 yaralı olduğunu ve 13 şehidin 8´inin kimliği belirlendiğini duyurdu?.
Talas Bulvarı - Erciyes Üniversitesi Kavşağı üzerinde meydana gelen patlamayla ilgili toplantı yapmak üzere ilimize gelen Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok ilk olarak Valilik Hizmet Binasında medya mensuplarının karşısına çıkarak hain saldırı ile ilgili bilgiler verdiler?
Saldırı ile ilgili bilgi vermek görevini yine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´ya düştü? Soylu yaşanan saldırıda 13 askerin şehit olduğunu, şehitlerden 8´nin kimliğinin belirlendiğini açıklarken, 55´de yaralı olduğunu bunların 6´sının durumunun ağır olduğunu sözlerine ekledi?
Bakan Soylu sözlerini sağduyu ve itidal çağrısı yaparak noktalarken ? Kayseri´de ülkemizin başına gelen olay hepimizi derinden üzmüştür. Bu saldırı ülkemizin birliğine ve beraberliğine kasıttır. Bu saldırılarla Türkiye´nin terörle mücadelesinde geri adım atması bekleniyorsa, bunlar bizim kararlılığımızı daha üst seviyeye taşıyor. 15 Temmuz´da ülkemizi istila edemeyenler bugün terörle insanımızı yıldırmaya çalışıyorlar. Türkiye´de terör bitecektir ve biz bunda kararlıyız. Terörün istediği umutsuzluk oluşturmaktır buna izin vermeyeceğiz. Vatandaşlarımızın sağduyuya davet ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun? ifadelerini kullandı?
HABER: C.ÜSTEN



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor