İDAM GERİ GELMELİ

İDAM GERİ GELMELİ

Şehit aileleri yine yasta. Sevgili izleyiciler; Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz dernek merkezinde düzenlediği basın toplantısı ile Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde yaşanan terör saldır

   Dernek binasında düzenlenen toplantıda konuşan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, “Şırnak ili Beytüşşebap ilçesi çevresinde bulunan askeri üs bölgesine dün gece hainler tarafından düzenlenen saldırıda 10 Vatan evladımızın şehit olduğu,7 Kahraman Mehmetçimizin yaralandığını üzülerek öğenmiş bulunuyoruz” dedi.
    Yaşanan terör saldırısıyla 10 askerin şehit düşmesine tepki gösteren Yavuz, “Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda ederek şahadet şerbeti içen aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk Milletine baş sağlığı, yaralı kahramanlarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu acı haber Şehit Aileleri ve gaziler olarak başta bu acıyı yaşayan bizlerin ve Türk milletinin yüreğini dağlamıştır. Bu acıları bizlere yaşatan vatan hainlerini, bu hainlere destek verenleri, göz yumanları nefret ve şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz” şeklinde konuştu.
   Yavuz, “Cani terör örgütünün sözcülüğünü, avukatlığını yapan, her türlü desteği vermekten hiçbir zaman kaçınmayan, vatan haini alçaklarla kol kola sarmaş dolaş boy gösteren, devletimize hükümetimize adete meydan okurcasına teröre desteklerini alenen gösteren hainlere, devletimizden hükümetimizden hiçbir tepki gösterilmemesi, hak ettikleri cezaların verilmemesi terörün elini güçlendirmektedir” diyerek  “İdam yasası  yeniden getirilmeli “ dedi.

 



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı