İDLİB ŞEHİTLERİ İÇİN

İDLİB ŞEHİTLERİ İÇİN

GIYABİ CENAZE NAMAZI

Gönüllü Kültür Kuruluşlarının öncülüğünde bir araya gelen ilimiz sakinleri Cuma namazı sonrası Suriye'nin İdlib kentinde hava saldırısı sonucu şehit olan askerler için gıyabi cenaze namazı kıldılar. Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği dönem Başkanı Ahmet Taş gıyabi cenaze namazı sonrası yaptığı değerlendirmede şehit olan askerlerin hem Suriye'deki insanları hem de Türkiye'nin topraklarını koruduklarını vurguladı.

Gönüllü Kültür Kuruluşlarının öncülüğündeHunat Camii’nde Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazına AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, MAZLUMDER Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve ilimiz sakinleri iştirak etti.

Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği dönem Başkanı Ahmet Taş gıyabi cenaze namazı sonrası yaptığı değerlendirmede şehit olan askerlerin hem Suriye'deki insanları hem de Türkiye'nin topraklarını koruduklarını vurgulayarak şunları kaydetti "Hepimizin bildiği gibi, 27 Şubat akşamı İdlib'te ordumuza Suriye rejimi tarafından hain bir saldırı düzenlenmiştir. Saldırıda 40'a yakın askerimiz şehit düştü. Askerlerimiz vatanı korumak için, sınırların ötesinde tedbirleri alan insanlarımızdır ve o bölgeden de Türkiye sınırına şu an da 2 milyona yakın insan gelmiş bulunuyor. Bu mazlum insanların haklarını ve topraklarımızı korumak için askerlerimiz orada güvenli bölgede bulunuyorlardı. Hain hava saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Bunun için Kayseri'de birçok etkinlik yapılmıştı ve bugün de bütün sivil kurumlarımız, siyasilerimiz ve bürokratlarımızla birlikte geniş katılımlı gıyabi bir cenaze namazı programı yaptık. Ardından da tüm şehitlerimiz için dualar ettik. Allah devleti yönetenlere yardım etsin, bizlere destek olma gücü versin ve şehitlerimizin de ruhu şad olsun"



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor