İFTARA DAVET ETTİĞİ ARKADAŞINI 45 YERİNDEN BIÇAKLAYIP ÖLDÜRDÜ?

İFTARA DAVET ETTİĞİ ARKADAŞINI 45 YERİNDEN BIÇAKLAYIP ÖLDÜRDÜ?

HIRSIZLIK SÜSÜ VERDİ

Hacılar ilçesinde bulunan bir bağ evinde yaşanan cinayet vakasında 45 yerinden bıçaklanarak öldürülen 42 yaşındaki fabrika işçisi Hacı Korkmaz´ın katil zanlısının, aynı evde yaralı bulunan iş arkadaşı 39 yaşındaki Murat K. olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınarak sorgulanan zanlı Murat K.´nın cinayeti işlediğini itiraf edip alacak - verecek tartışması nedeni ile Hacı Korkmaz´ı öldürüp, olayı hırsızlık gibi göstermek için evdeki eşyaları dağıttıktan sonra bıçakla kendisini bacağından yaraladığını dile getirdiği öğrenildi...

Hacılar İlçesi Aşağı Mahalle, Uluyer Sokak´ta Salı günü iftar öncesi yaşanan kan dondurucu cinayet olayında Kablo fabrikasında işçi olarak çalışan ikisi de evli ve 2´şer çocuk sahibi Murat K. ve Hacı Korkmaz, iş çıkışı iftar yapmak için Murtat K.´ya ait bağ evine gittikleri; aralarında çıkan para tartışmasının kavgaya dönüşmesi sonucu Murta K.´nın arkadaşını 45 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü, bir süre sonra polis ve sağlık ekiplerini arayarak, arkadaşının öldüğü, kendisinin bıçaklandığını belirterek yardım istediği öğrenildi?

İhbar üzerine adrese sevk edilen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, 45 bıçak darbesi alan Hacı Korkmaz´ın öldüğünü belirlerken, sağ bacağında 6 bıçak kesisi bulunan Murat K.´nın ise ambulansla hastaneye kaldırıldığı zanlının hastanedeki ilk ifadesinde eve hırsız girdiği, 35 yaşlarında olduğunu ileri sürdüğü şüphelinin arkadaşını bıçakladığını, kendisini de yaralayıp, kaçtığı yönünde ifade verdiği belirlendi?

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Murat K.´nın ifadesi doğrultusunda çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen ekipler, zanlının belirttiği eşkalde birisini tespit edemedi.

Evde ve çevrede araştırma yapan ekipler, cinayet aleti olan bıçağı, bağ evine 50 metre uzaklıkta su kuyusu içinde buldu. Bıçakta parmak izine rastlanan Murat K. tedavisinin ardından gözaltına alındı. Zanlı sabaha kadar süren sorgusunda cinayeti itiraf edip, para meselesi yüzünden tartıştıkları Korkmaz´ı bıçaklayarak öldürdüğünü, olayı hırsızlık gibi göstermek için cinayetin ardından evdeki eşyaları dağıttığını, daha sonra aynı bıçakla kendisini bacağından yaraladığını itiraf ettiği öğrenildi.

Zanlı Murat K.,´nın emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından hakim karşısında hesap vermek üzere adliyeye sevk edileceği bildirildi?



Kayseri’de trafik denetimi: 18 bin 898 araç denetlendi

Kayseri’de uyuşturucu operasyonları: 13 tutuklama

Süper Lig'in ilk kadın başkanına "maymun dönmesi" diye hakaret eden sanığa hapis cezası

Kayseri’de polis 10 milyon yıllık fosil ele geçirdi

Aranması olan şahıs uygulama yapan polise bıçak çekip kaçtı

Sahte polis kimliği kullanan şahıs yakayı ele verdi

102 adet kaçak elektronik sigara ele geçirildi

Kayseri’de ilginç kaza: Üzerindeki yük kamyoneti devirdi

Kamelya yakarak kaçan 2 şüpheli yakalandı

Sarız’da 1 kişinin öldüğü olayda sanıkların yargılanmasına devam edildi

Uyuşturucu satmadığını iddia eden sanığa 12 yıl 6 ay hapis cezası

Hastaneye gitmek için bindiği otomobilde öldü

Kayseri'de kaçakçılara göz açtırılmıyor

Kayseri'de terör şüphelisi 9 kişi yakalandı

Kayseri'de 1 haftada 19 uyuşturucu taciri yakalandı

20 hırsızlık olayı aydınlatıldı, aranan 111 kişi yakalandı