İftarı hamsi tava ile yaptık

İftarı hamsi tava ile yaptık

Süper Lig’in 27.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor, Trabzonspor’a konuk oldu. Karşılaşma Yukatel Kayserispor’un 4-3 üstünlüğü ile son buldu. 

Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmada, Erkan Özdamar,

Murat Curbay ve Anıl Usta hakem üçlüsü görev yaptı. 

1. dakikada sol taraftan gelişen Kayserispor atağında Miguel Cardoso’nun ortasıyla arka direkte topla buluşan Emrah Başsan düzgün vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Uğurcan Çakır'ın sağından ağlarla buluştu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

3.dakikada savunmanın hatasında araya giren Maxi Gomez, topla birlikte ceza sahası içine girer girmez yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı kaleci Bilal’in solundan ağlara gönderdi ve skor 1-1 yaptı. 20. dakikada Gökhan Sazdağı'nın derinlemesine pasında topla birlikte ceza sahası içine giren Mame Thiam düzgün vuruşunda meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve Kayserispor 2-1 öne geçti. İlk yarı bu sonuçla sona erdi. 

İkinci yarıya hızlı başlayan Kayserispor oldu. 48.dakikada Mensah’ın penaltıdan attığı golle skoru 3-1 yaptı. 50.dakikada Trabzonspor Abdulkadir Ömür’ün golü ile skoru 3-2 yaptı. 53.dakikada Trabzonspor Bartra’ın golü ile skoru 3-3 yaptı. 64.dakikada Kayserispor Mane’nin golü ile 4-3 öne geçti. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve Kayserispor, karşılaşmadan 4-3 galip ayrıldı. Bu sonuçla sarı-kırmızılı ekip, puanını 41’e yükseltti. 

Haber: Şevket Tekin



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı