İHA MÜDÜRLERİ, KAYSERİ´Yİ SEVDİ

İHA MÜDÜRLERİ, KAYSERİ´Yİ SEVDİ

İhlas Haber Ajansı Genel Müdürlüğü yurt genelindeki bölge müdürlerini Kayseri´de topladı.

 İHA Kayseri Bölge Müdürü Cem Atakan´ın ev sahipliği yaptığı toplantıya İHA Genel Müdürü Hamid Arvas başkanlık etti. Arvas ve beraberindeki heyet Büyükşehir, Melikgazi, Kocasinan ve Talas Belediyeleri ile OSB Bölge Müdürlüğünü de ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. İHA ekibi Kayseri´den memnun ayrıldı.

İhlas Haber Ajansı Genel Müdürü ve bölge müdürleri Kayseri´de toplandı. İHA´nın belli periyotta ara ara yaptığı bölge müdürleri toplantısına bu kez Kayseri Bölge Müdürü Cem Atakan ev sahipliği yaptı.

İHA Genel Müdürü Hamid Arvas ve genel müdürlük yetkilileri ve bölge müdürlerinin katıldığı Kayseri programı 4 gün sürdü. Program çerçevesinde İHA´nın ve bölge müdürlüklerinin faaliyetlerini masaya yatıran Hamid Arvas ve beraberindeki heyet mutad programlarından  arta kalan zamanda Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan´ı da ziyaret ederek İHA´nın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Arvas, İHA´nın ülkemizin en önemli haber ajanslarından biri olduğunu hatırlatarak, 2 bine yakın abonelerinin olduğunu ve servise koydukları bir haberin anında 500 kadar web sitesi başta olmak üzere, yüzlerce gazete, radyo ve televizyon gibi medya kuruluşları ile bazı kurum ve kuruluşların sitelerine düştüğünü söyledi. Hamid Arvas, İHA tarafından hazırlanan bir haber bülteninin yurt genelinde hafta içi her gün saat 17 ile 17.30 arasında 46 ayrı televizyon kanalında yayınlandığını da kaydetti.

Hamit Arvas ve beraberindeki heyet, Kayseri´nin şehircilik, ticaret ve sanayideki gelişmesini memnuniyetle bir kez daha gözlediklerini belirterek, kendilerine ev sahipliği yapan Bölge Müdürü Cem Atakan ve şehir yöneticilerine teşekkür ederek şehrimizden ayrıldı.

Ziyarette İHA Genel Müdürü Hamid Arvas ile birlikte, İstanbul, Adana, Antalya, Aydın, Bursa, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İzmir, Kocaeli, Konya, Samsun,  Sivas, Tekirdağ ve Trabzon bölge müdürleri de hazır bulundu. 



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor