İHANET ŞEBEKESİ BİR KEZ DAHA İŞ BAŞINDA

İHANET ŞEBEKESİ BİR KEZ DAHA İŞ BAŞINDA

PENSİLVANYA´NIN ASKERLERİ DERBE YAPMAYA KALKIŞTI?

Ihanet şebekesi aşağılık yüzünü bir kez daha zavallica hatırlattı. Pensilvanya´nın askerleri olan hinler Başkent Ankara ve İstanbul başta olmak üzere yurt genelinde bazı kamu binalarını işgal ederek darbe kalkışmasında bulundular? Her daim olduğu gibi devleti ile devletinin yanında yer alan necip Türk milleti ve güvenlik güçlerinin gayretleri ile kısa zamanda bastırılan darbe kalkışması sonlandırlırken, sorumlular göz altına alındı?
İstanbul´da Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinin askerler tarafından trafiğe kapatılması ile başlayan ve devlet televizyonu TRT başta olmak üzere , Atatürk Hava Limanı ve bir çok devlet kurumunun işgal edilmesi ile devam eden askeri darbe kalkışması kısa zamanda püskürtülerek sonlandırıldı?
Bir süre önce görevden alınan Genelkurmay Adli Müşaviri Albay Muharrem Köse başkanlığında planlandığı belirlenen darbe kalkışması Türk halkının devletin ve güvenlik güçlerinin yanında yer alarak sokağa inip meydanları doladurarak darbecilere karşı koymasının ardından kademe kademe kontrol altına alındı ve darbeci hainler polis tarafından göz altına alındı?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın darbe kalkışmasının başlangıcından hemen sonra İstanbul´a dönerek vatandaşa hitap etmesi ve meydanlara çıkın talimatı ile güç kaybeden darbeci azınlık bir bir silahlarını teslim edip polise teslim olurken, Ankara ve İstanbul´da çok sayıda güvenlik görevlisi ve vatandaşın hayatını kaybettiği öğrenildi?
Yurt genelinde meydanları dolduran vatandaşlar devletin yanında yer aldı ve protesto gösterileri ile darbe kalkışmasına karşı koyarken, polisin olağan üstü çalışması kalkışmayı büyümeden önledi?.



Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti