İHH´LI GENÇLER

İHH´LI GENÇLER

SOKAK MİZANSENİ İLE ?SELAM´ A DİKKAT ÇEKTİLER?

   İHH Kayseri Derneği´nin gençlik kolu olan Kayseri Genç İHH üyesi genç yürekler giderek gündelik yaşamımızdaki önemini yitirmeye başlayan ?SELAM´ olgusuna farkındalık oluşturmak ve bu konudaki eksik ve yanlışlarımıza dikkat çekmek üzere bir sokak mizanseni hazırlayarak ilimiz sakinlerinin dikkatine sundular? Etkinlik hakkında medya mensuplarını bilgilendiren Kayseri Genç İHH Başkanı Murat Çakır ??Selam kardeşliktir´ hadisiyle yola çıkarak ümmet bilincini yaymak için Genç İHH olarak böyle bir etkinliği hayata geçirdik? değerlendirmesinde bulundu?.
İHH Kayseri Derneği´nin gençlik kolu olan Kayseri Genç İHH üyesi bir grup genç yürek ortaya koydukları sokak mizanseni ile ilimizi sakinlerine ?Selam´ olgusunun dinimizdeki ve toplumsal yaşamımızdaki yerini hatırlattı?
Sivas Caddesi üzerinde konuşlu Müftülük Hizmet Binası´nın köşesindeki alanı kendilerine etkinlik alanı seçen İHH´lı 9 genç yürekten oluşan grup ellerinde taşıdıkları dövizlerle ilimiz sakinlerine ?Selam´ın önemini hatırlatarak, bu olguyu hayatımızın merkezinde bulundurup ? genç kuşaklara öğretmeliyiz mesajları verdiler?.
Küçük Yüreklerdeki büyük çırpınış olarak hayata geçen ve bugünün büyüklerinin içine düştükleri yanlışın altını çizmeyi hedefleyen etkinlik hakkında medya mensuplarına değerlendiren Genç İHH Kayseri Başkanı Murat Çakır, ??Selam kardeşliktir´ hadisiyle yola çıkarak ümmet bilincini yaymak için Genç İHH olarak böyle bir etkinliğe başladık. İnşallah benim milletim, benim cemiyetim değil benim kardeşim, kardeşim yoksa eşim o da yoksa yüce kudretin yarattığı bitkiler ve hayvanlara sevgi ve şefkat merhametiyle bakabilmek adına insanları bilinçlendirmek ve bunun da selamla başladığını bildiğimiz için böyle bir organizasyon yaptık. Böyle organizasyonlara devam edeceğiz. Kayseri Genç İHH olarak insanların bizi desteklemelerini istiyoruz? ifadesini kullanarak ilimiz kamuoyuna faaliyetlerini destekleme çağrısı yaptı?
İHH´lı genç yüreklerin bu hatırlamasının son derece yerinde bir tebit olduğunu vurgulayan ilimiz sakinleri de alkışları ile genç yüreklerin motivasyonu artırmak için bol bol alkışladılar?



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti