İKİNCİ ŞUMİ DÖNEMİ Mİ?

İKİNCİ ŞUMİ DÖNEMİ Mİ?

SUMİDİCA, AL SHABAB İLE YOLLARINI AYIRABİLİR

Kayserispor´da ikinci Şumi dönemi her an başlayabilir. Tecrübeli hocanın, Al Shabab ile yollarını ayırabileceği ve Al Shabab takımının tarafının da ayrılığa sıcak baktığı iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışı başlamıştı. Sarı-kırmızılı ekibin gündemindeki ilk isim ise Sumudica oldu.

Geride kalan sezonda Kayserispor´u çalıştıran Sumudica, şuanda Suudi Arabistan´ın Al Shabab takımı çalıştırıyor. Türkiye´de ve Kayseri´de çalışmaya sıcak bakan Sumudica, şartlar uygun olursa, yeniden Kayseri gelebileceğinin sinyalini verdi. Özellikle de Al Shabab taraftarıyla arası iyi olmayan Sumudica´nın, kulübüyle anlaşarak yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılmaya başladı. Tecrübeli hocaya teklif yapan Kayserispor yönetimi, Altay maçı sonrası Sumudica´yı Kayseri´ye getirmeyi planlıyor.

Sarı-kırmızılı ekip yeni isim konusunda Kemal Özdeş ile görüşmüş fakat olumlu cevap alamamıştı. Takımı Altay maçında sahaya, Hakan Ertürk´ün çıkaracağı ifade edildi. Bu karşılaşmanın ardından oynanacak olan Kasımpaşa maçında ise takımın başında yeni teknik direktör yer alacak.

Haber: Mustafa Gürbüz



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak