İKTİDAR ÖLÜMÜ GÖSTERİP, HASTALIĞA RAZI ETMEK İSTİYOR

İKTİDAR  ÖLÜMÜ GÖSTERİP, HASTALIĞA RAZI ETMEK  İSTİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke kongre takvimine ve ülke gündemine dair haber ekibimizin sorularını cevapladı. Başkan Eke; İlçe kongrelerini 17 Kasım - 30 Aralık tarihleri arasında ilçe,1 Ocak- 28 Şubat tarihleri arasında İl Kongresini

Milliyetçi Hareket Partisi  İl Başkanı Mete Eke haber ekibimizin sorularnı cevapladı... Başkan Eke  İl ve İlçe kongre takvimine dair yaptığı bilgilendirmede şunları kaydetti..  "Geçtiğimiz hafta cumartesi günü genel başkanımızın Ankara Kızılcahamam’da Merkez Karar Yönetim Kurulu üyelerimizle ve milletvekillerimizle birlikte yapmış olduğu toplantıdan çıkan sonuç 17 Kasım itibariyle ilçe kongrelerimizin başlaması gerektiğini bizlere bilgi olarak verildi, genelge şu an için hala elimize ulaşmadı ama genel anlamda 17 Kasım itibariyle sürecin başlayacağı bilgisi bizde mevcut.  İlçe teşkilatlarımıza bu manada hazırlık yapmalarını önerdik. 17 Kasım’da başlayacak 30 Aralık tarihi itibariyle kongre takvimimiz bitmiş olacak. 1 Ocak 28 Şubat tarihleri arasında da bir değişiklik olmazsa il kongrelerimiz tamamlanmış olacak."

Başkan Eke  Kobani olaylar  sonrası  hükümetin tutumu konusunda da  değerlendirmede bulunarak "Hükümetin tutumunu  sırf Kobani  olayları  olarak değerlendirmenin pek doğru olmayacağı kanaatindeyim. 12 yıllık AK Parti iktidarının dış politikadaki uyguladığı plan program Kobani ile  final yapmış ; bu final kaos ortamını körüklemiş ve dış politikadaki iflası ortaya getirmiştir. Yani izlenen politikalar Orta Doğu’daki konumunu pozisyonunu çok zayıflamış, sınırlarımız tabiri caizse kevgire dönmüş, sınır güvenliğimiz ortadan kalkmış bir tarafta bize Işid’i gösterip PKK’yı meşrulaştırma algısı işlenmeye devam edilmiş diğer taraftan da Işid’in kimler tarafından organize edildiği bir küresel gücün oyunu olduğu ortaya çıkmış AKP iktidarı da bu manada bunlara alet olmuş bizim gözlemimiz bu yönde. Bundan sonra orada huzur ortamının sağlanması çok zor ümit ediyoruz ki bir an evvel  İslam coğrafyasındaki akan bu kan ve göz yaşı bir an evvel bitsin. Biz bu coğrafyanın bir parçasıyız inşallah önümüzdeki bu süreç Türkiye’miz adına iyi gelişmelere sebep olur."

Kobani olaylarından sonrası iktidarın tutumunuda  sert dille eleştiren Başkan Eke  "İktidar Partisi ölümü gösterip, hastalığa razı etmeye çalışıyor" ifadesini kullanıp  şunları kaydetti... "Öncelikle olmazsa olmazı ülkenin bölünmez bütünlüğüdür. Ülke sınırları içinde yada hemen sınırına komşu ülkelerde bir zafiyet bir kaos varsa bundan bizim etkilenmememiz mümkün değil. Zira biz 30 senedir PKK lanetiyle mücadele eden bir devletiz. Dolayısıyla şu anda bize tabiri caizse ölümü gösterip hastalığa razı etme politikası işlenmektedir.  Nedir o ölüm Işid hastalık PKK VE PKK’nın istediği çözüm altında çözülme sürecidir "

 

Başkan Eke sözlerinin  sonunda İnşallah ülkemizin kurtuluş reçetesi önümüzdeki 2015 Genel Seçimlerinde bu kaostan bu kaotik ortamdan kurtulma şansı var. İnşaallah milletimiz bu şansını iyi kullanır" diyerek kurtuluş reçetesinin Mhp  politikaleında yattığını iddia  etti...



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı