İL BAŞKANLARI

İL BAŞKANLARI

REFERANDUM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ ?

55 milyona yakı seçmenin sandık başına giderek oyladığı Anayasa Değişikliği ile ilgili referandum önceki akşam sonuçlandı? Yurt genelinde anayasa değişikliğine % 51.4 oranında ?Evet´ diyen Türk Halkı 18 maddenin değiştirilmesine onay verirken, ilimiz dede bu oran % 67.8 ?Evet´ oyu şeklinde gerçekleşti? Resmi olmayan sonuçlara göre yüzde sandıktan çıkan sonuç konusunda haber ekibimize değerlendirmelerde bulunan Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden?30 Büyükşehrin içerisinde en fazla oy alan altıncı Büyükşehiriz? diyerek kendi başarılarını ön plana çıkarırken, Chp İl Başkanı Feyzullah Keskin ise ?´Türk halkı başkanlık sistemini benimsemedi? şeklinde yorumladı?
Resmi olmayan sonuçlara göre yüzde sandıktan çıkan sonuç konusunda haber ekibimize değerlendirmelerde bulunan Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ?Referandumun neticesinde sonuçların Türkiyemize, milletimize ve Kayserimize hayırlar getirmesini diliyoruz. Böylelikle ülkemiz yeni bir sisteme geçmiş oldu. İnşallah bu yeni sistem Türkiye´nin önünü açacak, ufkunu genişletecek, önündeki engelleri kaldıracak ve daha hızlı hareket etmemizi sağlayacaktık? ifadesini kullandı?
Ak Parti İl Başkanı Özden sözlerinin devamında ?Kayserimizde böyle güzel sonuçlar almak bizleri gururlandırıyor. Kayseri olarak Büyükşehirler kategorisinde kendimizi görürsek yani kendimizi Büyükşehirler kategorisiyle mukayese edersek 30 Büyükşehir´in içerisinde en fazla oy alan altıncı Büyükşehir biz olduk. Ve ayrıca da 1 Kasım seçimlerine göre oyunu yükselten dört Büyükşehirden biri Kayseri. Kayseri olarak vekillerimizle, bakanlarımızla ilçe başkanlarımızla yönetimlerimizle ana kademelerimize kadın kollarımızla gençlik kollarımızla güzel bir kampanya sürdürdüğümüzü Kayseri´yi en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyoruz ve bütün Kayseri halkına da tekrar teşekkür ediyoruz? diye konuştu?
Halk oylaması öncesi ?Hayır´ cephesine öncülük eden Ana Muhalefet Partisi Chp ?nin Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin ise 17 Nisan sabahı yaptığı değerlendirmede Türk halkının başkanlık sistemini benimsemediğini iddia ederek şunları kaydetti? ?Halkın verdiği oylarla siyasilere verdiği mesaj, Türk halkının başkanlık sistemini benimsemediğidir. Referandumda parti ve lidere karşı bir oy kullanımı yapıldı. Kayseri´de bizim hedefimiz yüzde 35 civarında idi. Türk halkı halen bu anayasa değişikliğine rakamsal olarak 50 virgüllü oylar vermiş olsa geçit vermemiş benimsememiştir. Türk Milliyetçileri Kayseri´de ve Türkiye´de gereğini yapmış liderlerine karşı duruşunu göstermiştir?
HABER: C.ÜSTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı