İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

ÖZEL GÜVENLİK PERSONELİNİ EĞİTİYOR?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun talimatları doğrultusunda, ülke genelinde özel güvenlik görevlilerince sunulan hizmet kalitesinin arttırılmasına yönelik eğitimler start verdi?  Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri de ilimizde görev yapan Özel Güvenlik  Personelini eğitmeye başladı? Eğitimlerin ilk gününde  Özel Güvenlikçilere seslenen Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı´nda görevli Polis Başmüfettişi ve 1. Sınır Emniyet Müdürü Zübeyir Şahin? Bakanımız Süleyman Soylu´nun talimatıyla proje geliştirildi. Proje kapsamında Türkiye genelindeki bütün özel güvenlik personeline bu eğitimin verilmesi, bilgi, beceri ve tecrübelerinin ve verilen hizmetin kalitesinin artırılması amaçlanmaktadır?  ifadesini  kullandı?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun talimatları doğrultusunda, ülke genelinde özel güvenlik görevlilerince sunulan hizmet kalitesinin arttırılmasına yönelik eğitimler tüm yurtta olduğu gibi  ilimizde de start verdi?   Kayseri  Emniyet  Müdürlüğü  ekipleri de ilimizde  görev yapan Özel Güvenlik  Personelinin , beceri ve tecrübelerinin  ve verilen hizmetin kalitesinin artırılmasına yönelik olarak tertiplenen eğitimler  Şehir Tiyatrosu´nda gerçekleştirildi?

Söz konusu  eğitim  kapsamında  salonun dolduran  ilimizde görev yapan Özel Güvenlik Personeli´ne seslenen Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı´nda görevli Polis Başmüfettişi ve 1. Sınır Emniyet Müdürü Zübeyir Şahin  özel güvenlik personellerinin bilgi ve becerilerinin artırılması için Türkiye genelinde eğitimler düzenlendiğini kaydederek, ?Sürekli illere gidip denetlemeler yapıyoruz. Denetleme yaparken de özellikle özel güvenlik görevlisi arkadaşlarla bizzat görüşüyoruz. Kanunların bize vermiş olduğu yetki dahilinde bu sorunlara çözümler bulmaya çalışıyoruz. Bu eğitimlerin düzenlenmesinin amacı Bakanımız Süleyman Soylu´nun talimatıyla proje geliştirildi. Proje kapsamında Türkiye genelindeki bütün özel güvenlik personeline bu eğitimin verilmesi, bilgi, beceri ve tecrübelerin artırılması ve verilen hizmetin kalitesinin artırılması amacıyla böyle bir program düzenlendi. Dolayısıyla ülkemizdeki bütün özel güvenlik görevlileri bu eğitimden geçiyor. Haziran sonu itibariyle bu eğitimler tamamlanmış olacak. 1 milyon 56 bin civarında özel güvenlik sertifikası almış olan personel var, 283 bin 566 kişi ise özel güvenlik kimlik kartını almış ve sahada aktif olarak çalışıyor? değerlendirmesinde   bulundu?

Programlarda ayrıca Kayseri İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü  yetkililerince katılımcılara bilgiler mesleki  gelişimlerine  katkıda bulunacak  bilgiler  verirken  eğitimlerin  Haziran ayı sonuna kadar devam edeceği  öğrenildi?



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor