İL KOORDİNASYON KURULU

İL KOORDİNASYON KURULU

2018 YILININ SON TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ?

İl Koordinasyon Kurulu´nun 2018 yılı son toplantısı Vali Süleyman Kamçı başkanlığında gerçekleştirildi? Toplantıda konuşan Vali Kamçı 2018 Eylül ayı sonu itibariyle mahalli idarelerin 492 projeye yatırım bütçesine 1 milyar 116 milyon liralık ödenek ayrıldığı ve bunun 533 milyon TL´lik kısmının harcandığını duyurdu?

İlimizde ki yatırımları ve sektörel gelişmeleri değerlendirmek, sorunları ve çözüm önerilerini ele almak, bu hususlarda kurumlar arasında işbirliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla Valilik Yatırım ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu´nda tertiplenen 2018 yılının son toplantısına Vali Süleyman Kamçı, İlçe kaymakamları, belediye başkanları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri ile STK temsilcileri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Vali Kamçı, ilimizde devam eden projeler hakkında bilgiler verdi. Vali Kamçı, 2018 Eylül ayı sonu itibariyle 2018 yılında il genelinde merkezi idare birimleri tarafından toplam 407 proje üzerinde çalışma gerçekleştirildiğini kaydetti. Bu projeler için merkezi idare tarafından öngörülen 944 milyon TL´lik ödenekten yaklaşık 668 milyon liranın harcanarak yüzde 71´lik bir gerçekleşme oranına ulaşıldığını kaydetti?

Vali Kamçı sözlerinin devamında mahalli idarelerde ise 2018 Eylül ayı sonu itibariyle 492 projeye yatırım bütçelerinde 1 milyar 116 milyon liralık ödenek ayrıldığı ve bunun 533 milyon TL´lik kısmının harcandığının altını çizdi?

Yatırımcı kuruluşların yatırımları ile mahalli idare yatırımlarının birlikte değerlendirildiğinde 2018 Eylül ayı sonu itibariyle il genelindeki toplam proje sayısını 899 olarak açıklayan Vali Kamçı, toplam 2 milyar 60 milyon liralık ödeneğin 1 milyar 201 milyon lirasının harcandığını ve yüzde 58 oranında parasal gerçekleşme oranına ulaşıldığını kaydetti. 2018 yılında da ilimizde kamu hizmetlerinin gerçekleştirilmesine yönelik yatırımcı kuruluşlarına başarılı bir dönem geçirmelerini dileyen Vali Kamçı, kamu yatırımlarında koordinasyonunun önemine işaret ederek, ilgili kamu kurumlarından koordinasyonun tam olarak sağlanmasını istedi.



Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"