İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANDI

İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANDI

2015 YILINDA 414 ADET PROJE GERÇEKLEŞTİRİLDİ?

   İl Koordinasyon Kurulu´nun 20015 yılı 4. Dönem Toplantısı Vali Yardımcısı Baha Başçelik başkanlığında gerçekleştirildi? Toplantıya başkanlık eden Vali Yardımcısı Baha Başçelik ?2015 Eylül sonu itibariyle 414 adet proje gerçekleştirilmiş. Bunlara 609 milyon TL yatırım öngörülmüş. 401 milyon TL harcama yapılmıştır? değerlendirmesinde bulundu?
İlimizde gerçekleştirilen yatırımları ve sektörel gelişmeleri değerlendirmek, sorunları ve çözüm önerilerini ele almak, bu hususlarda kurumlar arasında işbirliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla Valilik Yatırım ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu´nda Vali Yardımcısı Baha Başçelik başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı´na ilçe kaymakamları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri iştirak etti?
Toplantının başkanlığını yapan Vali Yardımcısı Baha Başçelik 2015 yılı başından bu yan ilimizde gerçekleştirilen yatırımlar hakkında bilgilendirme yaparak ?Mali idareler hariç olmak üzere 498 proje gerçekleştirilmiş. Bunlara 617 milyon TL ödenek harcanmış. 400 milyon TL harcama yapıldığı görülmekte. Gerçekleşme oranını ise yüzde 65 olduğunu görmekteyiz. Mali idarelerde ise durum şöyle. 2015 Eylül sonu itibariyle 414 adet proje gerçekleştirilmiş. Bunlara 609 milyon TL yatırım öngörülmüş. 401 milyon TL harcama yapılmıştır. Gerçekleşme oranı ise yaklaşık yüzde 66´dır. Bugün itibariyle durum bu şekilde özetlenebilir. Bundan önce ilimiz genelinde yapılan bütün projelerde emeği geçen bütün kamu kurum ve kuruluşlarına temsilcilerine çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Buradan güzel hizmetlere hep beraber imza atarız diye umuyorum. Ve bu toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum? değerlendirmesinde bulundu?
Vali Yardımcısı Bahçelik´in ardından Kayseri Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının ) Başkanı Mehmet Aktaş kürsüye gelerek yatırım ve projeler hakkında katılımcıları bilgilendirdi?
Toplantının devamında ilçelerde de yapılması düşünülen projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunularak, yeni yatırım olanakları ve ilçelerin ihtiyaçları dillendirildi?



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor