İL KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ´NDEN KADINLARA ÖZEL RESİM SERGİSİ?

İL KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ´NDEN KADINLARA ÖZEL RESİM SERGİSİ?

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü´nün sanatsal faaliyetleri kapsamında çalışmalarını sürdüren kadın ressamlar "08 Mart Dünya Kadınlar Günü" vesilesi ile "Yağlıboya Resim Sergisi" açarak bu özel güne katkı verdiler? Serginin açılışını Vali Süleyman Kamçı´nın e

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü´nün sanatsal faaliyetleri kapsamında çalışmalarını sürdüren kadın ressamların 8 Mart Kadınlar Günü vesilesi ile hazırladıkları ?Yağlı Boya Resim Sergisi´ Gültepe Kültür Merkezi´nde açıldı?
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sergiye Vali Yardımcısı Baha ÇELİK, Kayseri Valisi eşi Ayşe KAMÇI, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet TAYMUŞ iştirak etti?
Sergi açılışında konuşan İl Müdürü Taymuş, ?Müdürlüğümüz kültür sanat faaliyetleri kapsamında yılın oniki ayı karakalem ve yağlıboya resim yapma kursu vermektedir. Kızlarımız Annelerimiz kurslara katılarak yaptıkları el emeği göz nuru eserleri bizimle paylaşarak sergi açtılar. Sergimiz hafta sonuna kadar ziyaretçilere açık olacak. Bütün halkımızı davet ediyorum. Son zamanlarda artarak devam eden kadına yönelik şiddet, yine kadınların varlığını tehdit eden en önemli sorunlardan birisidir. Kadınla erkeği karşı karşıya getiren, farklı cinslerin birbirine üstünlük yarışını içerisinde olmaları kadına da erkeğe de huzur vermeyecektir. Ama kadın haksızlığa boyun eğmeyip hakkını da aramasını bilmelidir. Çalışan, zeki, üreten olmalıdır. Kadın ve erkek birbirini tamamlayıcı iki unsurdur. Millet tarihimizde kadının yeri bizim başımızın tacıdır. Kadınlar günü kutlu olsun.? Değerlendirmesinde bulundu?
Vali Yardımcısı Baha ÇELİK, Kayseri Valisi eşi Ayşe KAMÇI, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet TAYMUŞ açılışın ardından sergiye katkıda bulunan kadın ressamlar tek tek tebrik ederek onore ettiler?



Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü

Çocuk Kitap Fuarı Ve Şenliği’nde çocuklara özel konser

Talas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu

Merkez Halk Kütüphanesi 7/24 Kütüphane oldu

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü