İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ELMALI

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ELMALI

BAKANLIK MÜŞAVİRLİĞİ´NE ATANDI

22 Ekim 2016 tarihinde Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan ve yaklaşık iki yıldır başarı ile bu görevi yürüten Osman Elmalı görevinden alınarak Bakanlık Müşaviri olarak atandı. Elmalı´dan boşalan İl Müdürlüğü görevine ise Muğla İl Müdürü Celalettin Ekinci´nin atandığı öğrenildi.

22 Ekim 2016 tarihinde Bilal Yılmaz Çandıroğlu´ndan boşalan İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirilen ve yaklaşık iki yıldır bu görevi başarı ile yürüten Osman Elmalı, Bakanlık Müşavirliği´ne atandı.

Görevi süresince Eğitim Bir Sendikası Kayseri Şubesi yöneticileri ile ters düştüğü için sık sık eleştiri oklarının hedefi olan İl Müdürü Elmalı´dan boşalan İl Müdürlüğü koltuğuna ise Muğla İl Müdürü Celalettin Ekinci´nin atandığı ve önümüzdeki günlerde ilimize gelerek görevi devir alacağı öğrenildi

Celalettin Ekinci kimdir?

1965 Yılında Konya´nın Doğanhisar ilçesinde doğdu. İlkokulu Afyon´da, ortaokul ve liseyi Konya Doğanhisar da bitirdi. Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. 1990 yılında İzmit Yetiştirme Yurdunda göreve başladı. Sırasıyla Ankara 50.yıl yetiştirme yurdunda, Sungurlu Fatih ortaokulunda, Mamak Abidinpaşa lisesinde, Çankaya Milli Piyango Anadolu Lisesinde ve Yenimahalle Prof. Dr. Mehmet Sağlam İlköğretim okulunda görev yaptı. 07/06/2010 tarihinde Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne önce geçici şube müdürü ardından da asil Şube Müdürü olarak atandı. 2012´de Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü Görevleri sürdürdü. Memursen´e bağlı Eğitim-Bir-Sen Ankara 4 Nolu Şube Başkanlığı görevini sürdürdü. 2015 Mayıs ayında Muğla Milli Eğitim Müdürlüğüne daha önce Niğde ve Gaziantep Milli Eğitim Müdürlüğü Görevini sürdüren Celalettin Ekinci getirilmişti.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da