İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OSMAN ELMALI

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OSMAN ELMALI

BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ MAKAMINDA KABUL ETTİ

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı robotik yarışmalarında dereceye giren başarılı öğrencileri makamında kabul etti.

Ziyarete İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Sezai Çamdalı, Osman Malkoçoğlu, Kayseri Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Mehmet Duran Öznaçar, Müdür Yardımcısı Ahmet Oba, Kayseri Bahçeşehir Koleji Fen Lisesi Müdürü Kasım Uğur ve öğrenciler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı´ya, ziyarette robotik takımlarının katıldığı turnuvalar ve başarıları hakkında kısa bilgilendirme yapıldı.

Kabulde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı ?Başarınızdan dolayı sizleri kutlarım. Yapacağınız her işte ilk önce inanmak gerekir. Sizlerin başarılarınız bizleri mutlu etmekte, sizler bizlerin geleceğimizsiniz. Bu ülkeye yön verecek sizlersiniz. Bir ülkenin gelişmişliği kendi teknolojisini kendisinin yapması, kimseye muhtaç olmamasıdır. Sizler yaptığınız bu projelerle deneyim kazanıp takım ruhunu yaşamanız olmanızdır. Bugün kendi tankımızı, İHA´larımızı, topumuzu yapabiliyorsak sizler gibi proje üreten gençlerin sayesinde olmaktadır.? dedi.

Dünyada 80 ülkede yapılan FIRST LEGO League (FLL) etkinliğine Türkiye´de 450 takım katılmakta ve bu takımlar 7 bölgede Türkiye finallerine kalabilmek için yarışmaktadırlar.

Dünyada yaklaşık 8000 takımın katıldığı ve 9/12 Mart 2018 tarihleri arasında İstanbul Ülker sport arenada yapılan 2018 FIRST Robotics Competition(FRC) İstanbul Regional etkinliğinde Kayseri Bahçeşehir Koleji Fen Lisesi öğrencileri Entrepreneneurship Award (girişimcilik ödülü) ve Safety pit (pit güvenliği) ödüllerini kazandı.

11/13 Mart 2018 tarihleri arasında yapılan 49. tübitak Lise öğrencileri araştırma projeleri kayseri bölge yarışmasında matematik dalında bölge 1.´liğini kazandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı