İL MÜFTÜLÜĞÜ´NDEN

İL MÜFTÜLÜĞÜ´NDEN

CAM KEMİK HASTASINA AKÜLÜ SANDALYE

İlimizdeki her türden engelliye ulaşmaya çalışan İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü tarafından Cam Kemik hastası, Bedensel ve Görme Engelli olan Fatma Altuner´e akülü sandalye hediye edildi.

İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğünce akülü sandalye hediye edilen ?Cam Kemik Hastası, Bedensel ve Görme Engelli 34 yaşındaki Fatma Altuner yaşadığı mutluluğu dile getirirken ?İl Müftülüğü tarafından Melikgazi İlçe Müftülüğü´ne bağlı Anbar Özkoyuncu Kur´an Kursu´nda görme engelliler için açılan Kur´an Kursu´na katılarak Kur´an-ı Kerim okumayı öğrendim. Kur´an-ı Kerim´le tanışmam hayatımda çok büyük değişiklikler meydana getirdi. Depresyon ve sıkıntılarımdan kurtuldum, adeta uçuyorum. Cam Kemik hastası, bedensel ve görme engelli olduğum için dışarı çıkmam gerektiğinde beni annem taşırdı bu yaşına rağmen. Akülü sandalye binim için çok gerekliydi. Başta İl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven´e ve Kayseri İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü´ne çok teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun.? İfadesini kullandı.

İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörü Kevser Serap Eliaçık ise ?İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü olarak İl Müftümüz Sayın Güven´in öncülüğünde Kayserimizdeki her türden engelliye ulaşmaya çalışıyoruz. Onların dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da bütün engelli kardeşlerimiz için çalışmalarımız devam edecek? şeklinde konuştu?

Akülü sandalye hediye edilmesi esnasında İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörleri Kevser Serap Eliaçık Yasin Bulut hocamız ve Kocasinan İlçe Müftülüğü Engelliler Koordinatörü Aynur Şapçı hazır bulundular.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor