İL MÜFTÜSÜ DOÇ. DR. ŞAHİN GÜVEN:

İL MÜFTÜSÜ DOÇ. DR. ŞAHİN GÜVEN:

?SÜNNET´İN GÜNLÜK HAYATIMIZDAKİ YERİ VE ÖNEMİDİR?

Melikgazi İlçe Müftülüğünce Kur´an Kursları´nda eğitim gören öğrencilere yönelik olarak peryodik olarak her ay gerçekleştirilen ?Bir Konu Bir Konuk´ programına bu ay İl Müftüsü Doç.Dr. Şahin Güven konuk oldu? Kur´an kursu öğrencilerinin dini ve toplumsal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen programda konuşan İl Müftüsü Prof.Dr.Güven peygamber efendimizin sünnetlerinin gündelik hayattaki yeri ve önemi konusunda bilgiler verdi?
Melikgazi İlçe Müftülüğünce Zeynel Abidin Yatılı Kız Kur´an Kursu toplantı salonunda Kur´an Kursları´nda eğitim gören öğrencilere yönelik olarak gerçekleştirilen ?Bir Konu Bir Konuk´ başlıklı etkinliğe konuk olan İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin GÜVEN ?Sünnet´in günlük hayatımızdaki yeri ve önemi? konulu konferans verdi.
Zeynel Abidin Yatılı Kız Kur´an Kursunun öğreticileri ve öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen programın açılış konuşmasını Melikgazi İlçe Müftüsü Musa DOLAR yaptı. Konferansa konuşmacı olarak katılan İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin GÜVEN, Sünnet´in günlük hayatımızdaki önemine vurgu yaptı?
İl Müftüsü Güven, ?Efendimiz (s.a.v.)´in hayatı Kur´an-ı Kerim´in uygulamasıdır. Efendimiz yaşayan Kur´an´dır. Kur´an ise okunan peygamberdir. Peygamber Efendimiz (s.a.v)´in hayatını okumalıyız, iyi anlamalı ve hayatımıza tatbik etmeliyiz. Bizim en büyük sorunlarımızdan birisi de, bilgiyi biriktiriyoruz ama bilgiyi hayatımıza tatbik etmiyoruz. Pratiğe aktarılmayan her bilgi yüktür? değerlendirmesinde bulundu?.
İl Müftüsü Güven, konferansın ardından Zeynel Abidin Yatılı Kız Kur´an Kursu öğreticileri ile bir araya gelerek öğreticilerin eğitim öğretim esnasında karşılaştıkları sorunları ve isteklerini dinledi ve çözüm önerileri sundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor