İL MÜFTÜSÜ DOÇ.DR. ŞAHİN GÜVEN :

İL MÜFTÜSÜ DOÇ.DR. ŞAHİN GÜVEN :

? DİYANET´İN TEDBİRLERİ İŞE YARADI ?

   Kurban Bayramı´nın ilk günü Kabe´de yaşanan ölenlerin sayısı 7 yüzü geçen izdihamın nedenlerin haber ekibimize değerlendiren İl Müftüsü Doç.Dr. Şahin Güven Diyanet İşleri Başkanlığı´nca alınan tedbirlerin işe yaradığını ve türk hacıların olayı kayıpsız atlattıklarını belirterek ? Diyanetin organizasyonu ile kutsal topraklara giden hacı adaylarımızda can kaybımız yok, ancak tur şirketleri ile giden vatandaşlarımızdan 42ünün vefat ettiği, 8´inin de kayıp olduğunu öğrendik. Diyanetin alöış olduğu tedbirler işe yaradı . Türk hacılarımızda büyük kayıplar yaşamadık, bunda Diyanet İşleri Başkanlığımızın almış olduğu akılcı tedbirlerin büyük payı var? ifadesini kullandı?.
İl Müftüsü DoçDr. Şahin Güven Kutsal topraklarda bayramın ilk günü yaşanan ve 700´ün üzerinde hacının çıkan izdiham sonrası yaşamını yitirdiği olayları haber ekibimize değerlendirdi. İl Müftüsü Doç.Dr. Güven Diyanet İşleri Başkanlığı´nca alınan tedbirlerin işe yaradığını ve türk hacıların olayı kayıpsız atlattıklarını belirterek şunları kaydetti?
Doç .Dr. Şahin Güven sözlerinin sonunda tüm uyarılara rağmen hala ilimiz sakinlerinin kurban etlerini sucuk yapma telaşı içinde olduklarını hatırlatıp bu durumun kendilerini son derece mütessir ettiğini vurgulayarak ilimizde kurban kesemeyen , durumu müsait olmayan çok fazla kişi olduğunu hatırlatarak etlerin bu insanlarla paylaşılması gerektiğini vurgulayıp şöyle konuştu?.
HABER : C.USTEN



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ