İL PROTOKOLÜNDEN KAYSERİSPOR´A MORAL ZİYARETİ

İL PROTOKOLÜNDEN KAYSERİSPOR´A MORAL ZİYARETİ

BAŞKAN ÇELİK, ?EN KISA SÜREDE TESİSLERİ TAMAMLAYACAĞIZ?

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, ligin 3.hafta karşılaşmasında Osmanlıspor´u konuk edecek. Karşılaşma öncesi Vali Süleyman Kamçı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayserispor´a moral ziyaretinde bulunurken diğer yandan Başkan Çelik, tesislerin en kısa sürede tamamlanması sözünü verdi.

Spor Toto Süper Lig´in 3.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Osmanlıspor´u konuk edecek. Karşılaşma öncesi Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve protokol üyeleri Kayserispor´a moral ziyaretinde bulundular.

Ziyarette oyuncular ile tokalaşan Vali Süleyman Kamçı, Göztepe karşılaşmasında penaltı atışlarını kaçıran Deniz Türüç ve Güral Vural ile konuşması, ziyarette yer alanların neşeli dakikalar yaşamasına neden oldu.

Ziyarette ilk olarak konuşan Vali Süleyman Kamçı, şöyle dedi: ?Bugün Kayserispormuz ile birlikteyiz. Geride kalan sezon takımımız için zor geçmişti. Tabii ki yönetimimiz ve oyuncularımız sayesinde, düşmekten kurtulduk ve ligde kaldık. Bu yıl Kayserispor´dan daha büyük başarılar bekliyorum. Başkanımızla anlaşma yaptık. 4 büyük takımı ayırıyoruz. Geriye kalan 11 takımda ilk üçe girmemiz gerekiyor. Bunu yapamazsak, başarısız olduğumuzu söylemeliyiz. İlk maçı uyumsuzluk nedeniyle kaybettik. Geride kalan haftada iyi performans sergiledik. İnşallah Osmanlıspor maçında da iyi performans sergileriz. Hocamızda iyi bir hoca. Ülkemizde sağladığı başarıları da burada sağlayacağına inanıyorum. Oyuncularımıza başarılar diliyorum.?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ise şunları kaydetti: ?Yeni bir sezon başladı. Biz, geride kalan sezonun defterini kapattık. Biz, önümüze bakıyoruz ve geride kalan yönetimlerle ilgili hiç bir şey söylemiyoruz. Bu yıl çok güçlü bir takım kurduk. Geride kalan haftada iyi bir galibiyet aldık. Hak ettiğimiz yere geleceğimize inanıyorum. Şehrimizin bütün dinamiklerine teşekkür ediyorum. En önemli teşekkürüm taraftarımızadır. Şehir bu takıma sahip çıkarsa, istediğimiz yere ulaşırız. Yönetim, hoca ve oyuncularımıza başarılar diliyorum. Bu hafta maç 21:45´de başlayacak. Bizden raylı sistem saatlerinin sürelerini uzatalım dediler. Bizde, bunu yaptık. Şimdiden takıma başarılar diliyorum.?

Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir de şöyle konuştu: ?Belki tersten başladık ancak, bütün misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Başkanımız ve Valimiz bizleri hep perde arkasında destekliyorlar. Tabii futbol takım oyunu. Her konuda iyi olmak için tedbirleri aldık. Göztepe maçında, 17.500 taraftarı ile ilk dört içerisinde yer aldık. Yeni bir sıralama yapıldı. Kombine sayımız, 11.800 sayısına ulaştı. Trabzon bile bizden az kombine satmış. İnşallah bu hep böyle devam eder. Geride kalan haftada az golle yensekte, daha çok gol atabilirdik. İnşallah Osmanlı galibiyeti ile çifte bayram yaparız.?

Kayserispor Teknik Direktörü Şumi´nin konuşması ise Kulüp Başkanı Erol Bedir ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´e yönelik oldu. Yeni kulüp binasının tamamlanmasını isteyen Şumi, şunları kaydetti: ?Bu ziyaretten dolayı çok memnunuz. Kendimiz aile gibi hissettik. Şehrin güçlü insanlarının burada olduğunu görünce daha güçlü hissediyoruz. Bir söz vermek istiyorum, ben ve takımım sizin için sahada ölümüne mücadele edeceğiz. Yönetim ve başkan oyunculara baba gibi yaklaşıyor. Bir şeye ihtiyacımız var. Kulüp binasının yapılaması gerekiyor. Söylemek istemiyorum ama eksiklerimiz var. Daha iyi çalışma için eksiklerimiz giderilmeli.?

Kayserispor Teknik Direktörü Şumi´ye Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik cevap verdi. En kısa sürede kulüp binasının yapılacağını söyleyen Çelik, şunları söyledi: ?Kısa süre içerisinde yeni kulüp binasını bitirerek, size teslim edeceğiz. Kamuoyu önünde bunun da sözünü vermiş oluyorum. Nitelikli binanın eksiklerini bitirerek, sizlere teslim edeceğiz.?

Açıklamaların ardından Vali Kamçı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, yapımı yarım kalan tesisleri gezdi. Baştan aşağı gezilen tesislerde nelerin yapılması gerektiği konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.

Haber: Şevket Tekin

 



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak