İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

3 YENİ 112 ACİL SAĞLIK AMBULANSI TÖRENLE HİZMETE GEÇİRİLDİ

İl Sağlık Müdürlüğü´nün talebi üzerine Sağlık Bakanlığı´nca satın alınan 3 yeni 112 Acil Sağlık Ambulansı tertiplenen törenle hizmete geçirildi?  Törende konuşan İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, törende yaptığı konuşmada, ambulansların hayat kurtarmada önemli bir rol üstlendiğinin altını çizerek  ?Bakanlığımızın ilimize tahsis ettiği araçlarımızla filomuz yenilenmiş ve güçlenmiş olacaktır. Aynı zamanda ambulans başına düşen nüfus azalacaktır? değerlendirmesinde bulundu?

İl Sağlık Müdürlüğü´nün talebi üzerine Sağlık Bakanlığı´nca satın alınarak ilimize tahsis edilen 3 yeni 112 Acil Sağlık Ambulansı´nın hizmete alınması vesilesi ile İl Sağlık Müdürlüğü´nce tertiplenen törene AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Vali Yardımcısı Nail Anlar, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve Sağlık çalışanları iştirak etti?

İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, törende yaptığı konuşmada, ambulansların hayat kurtarmada önemli bir rol üstlendiğini kaydederek: "Kayseri olarak 31 istasyonumuzla, 48 ambulansla ve 112´de görev yapan 560 personelimizle acil sağlık hizmeti vermekteyiz. Ayrıca hastanelerimize bağlı 20 ambulansımız bulunmaktadır. İlimizde bir ambulans başına düşen nüfus 19 bin 900. Bu rakam Türkiye standartlarının üzerindedir. Bakanlığımızın ilimize tahsis ettiği araçlarımızla filomuz yenilenmiş ve güçlenmiş olacaktır. Aynı zamanda ambulans başına düşen nüfus azalacaktır." değerlendirmesinde bulundu?

Kendisi de TBMM sağlık komisyonu üyesi olan ve daha önce Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinde de bulunan AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de Kayseri´nin sağlık hizmetlerinde geçmişe göre ilerleme kaydettiğini ve sağlığa yapılan yatırımların devam edeceğin altını çizdi?

Yeni ambulanslar kurdele kesimi ve anahtar teslimi yapılarak hizmete alınarak teslim törenine nokta konuldu?



ERÜ Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı’na EMG Cihazı Bağışladı

Nöroloji Uzmanı Dr. Handan Bilgin: “Epilepsi hastalığı tedavi edilebilir”

Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı