İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

GEÇEN BİR YILI DEĞERLENDİRDİ

694 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin yürürlüğe girmesi ve illerde sağlık sisteminin tek çatı altında toplanmasının ardından geçen bir yıl; GETAT Merkezi konferans salonunda değerlendirildi.

Değerlendirme toplantısına; İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli başkanlığında Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Ceylan, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. İsmail Kılıç, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Mesut Akdeniz, Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İsmail Altıntop, Başkan Yardımcıları, İlçe Sağlık Müdürleri, Hastane Müdür ve Müdür Yardımcıları, Uzmanlar ve ilin tüm sağlık yöneticileri katıldı.

Geçen bir yılda neler yapıldığının bir video ile anlatıldığı değerlendirme toplantısı, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli ve ekibinin konuşmaları ile devam etti. İl Sağlık Müdürü Benli; ?Biraz evvel seyretmiş olduğunuz hizmetleri hep birlikte yaptık. Orada her ne kadar görünen yüz ben olsam da onun arkasında bir ordu olduğunun bilincindeyiz. Biz yaptık!; Hep birlikte el ele, omuz omuza, gönül gönüle...

"Kim var!" diye sorulduğunda; sağına soluna bakmadan "Ben varım!" diye öne çıkarak

Evet hep birlikte; çatışarak değil çalışarak, gayretle, gecemizi gündüzümüze katarak, dur durak bilmeden, mesai kavramı gözetmeden...

Geride kalan bir yılda çok zorlu süreçlerden geçtik; kurumların birleşmesi, sözleşmeli yöneticiliğe geçiş, şehir hastanesinin açılışı, Kayseri Devlet Hastanesinin açılışı, Keah´tan devralınan blokların yeniden planlanması, birimlerin bu bloklara taşınma süreci ve daha bir çok konu...

Biraz yorulduk ama Elhamdulillah hep birlikte bu yükün altından kalkmasını da bildik.

Bu zorlu süreçte beraber yürüdüğümüz Başkanlarıma, Başhekimlerime, Başhekim Yardımcılarıma, İlçe Sağlık Müdürlerime, Başkan Yardımcılarıma, Uzmanlarıma, Hastane İdarecilerime, tüm yönetici arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.

Bugün gelinen noktada Kayseri; Sağlık Hizmetleri alanında üst seviyelerde yer alıyor. Kayseri´mizi sağlık üssü yapabilmek için daha çok çalışacağız.

Üç ayrı 1, her biri tek başında 1 kuvvetinde iken; birbirlerine omuz verdiğinde, birlikte olduğunda, yan yana geldiğinde 111 mertebesinde kuvvet kazanır. Aynı şekilde bizler de yan yana gelerek, birbirimize omuz vererek, birbirimize destek olarak hep birlikte olduğumuzda daha da iyi işler çıkarabiliriz diye düşünüyorum.

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR!

Bugün Akkışladaydık; Entegre Hastane statüsü kazanan hastanemize Hayırsever tarafından yaptırılan Röntgen Ünitesinin açılışını yaptık. Önümüzdeki süreçte; yani İkinci yılımızda da sağlık tesislerimizin, ünitelerimizin açılışlarını inşallah ve yine hizmete katılışlarını sizlerle birlikte yapacağız.

Bir kez daha tüm yöneticilerimize teşekkür eder; birlikteliğimizin ve başarılarımızın daim olmasını Cenab-ı Hakk´tan niyaz ederim? dedi.

Ardından tek tek Başkan ve Başhekimler söz alarak ekip ruhunun önemine değinip emeği geçen herkese ve tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ettiler. Birinci yılın anısına pasta kesilen program; dilek ve temenniler ile son buldu.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı