İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ HAREKETE GEÇTİ

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ HAREKETE GEÇTİ

112 ACİL İLE İLGİLİ TOPLUMSAL FARKINDALIK OLUŞTURULACAK?

   İl Sağlık Müdürlüğü, ?112 Acil Çağrı Hattının Gereksiz Aranmasının Önlenmesi ve Trafikte Ambulansın Geçiş Önceliğine Özen Gösterilmesi? adı altında toplumsal farkındalık oluşturmak için bir yıl sürecek olan kampanya başlatacak.
İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Kılıç, konu hakkında yaptığı açıklamasında, "Bakanlığımızca sağlık hizmetlerinin ulaşılabilirliğinin ve kalitesinin arttırılmasına yönelik çalışmalar kapsamında acil sağlık hizmetlerinin sunumunda ?112 Acil Çağrı Hattının Gereksiz Aranmasının Önlenmesi ve Trafikte Ambulansın Geçiş Önceliğine Özen Gösterilmesi? konularında 2015 ikinci yarısında başlatılarak bir yıl içerisinde gerçekleştirilmesi hedeflenen toplumsal farkındalığın arttırılması amacı ile medya kampanyası planlanmıştır" dedi. Dr. Kılıç, "16 Ekim 2015 tarihinde Sağlık Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu´nun katılımı ile Bursa İlinde kampanyaya start verilmiştir. Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü olarak da 1 yıl boyunca devam edecek olan kampanyamızın işleyişi ve işbirliği yapacağımız paydaş kurumlarla kampanyanın tanıtılması ve kurumlara düşen görevler hakkında görüş alış verişinde bulunulması amacıyla bir toplantı gerçekleştirilmiştir" diye konuştu.
İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Kılıç başkanlığında ? 112 Acil Çağrı Hattının Gereksiz Aranmasının Önlenmesi ve Trafikte Ambulansın Geçiş Önceliğine Özen Gösterilmesi? kampanyası ile ilgili olarak gerçekleştirilen toplantıya, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Hayrettin Veyisoğlu, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetlerinden sorumlu Müdür Yardımcısı Dr. Mustafa Yılmaz, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Pınar Yaman, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Mustafa Semih, İl Sağlık Müdürlüğü Basın ve İletişim Danışmanlığı Birim Sorumlusu Tıbbi Teknolog Ümit Durmaz, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sefa Sarıkaya ve Trafik Denetleme Şube Müdürü Uğur Köksal, İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Şube Müdürü Okan Akyol, Büyük Şehir Belediyesi Basın Yayın Sorumlusu Hamdi Altuntaş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliğinden Eğitim Müdürü Yavuz Taşkın katıldı.
Kampanyanın tanıtımı amacıyla Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetlerinde Eğitimden Sorumlu Dr. Fatma Gündoğan kampanya tanıtımı ile ilgili sunum gerçekleştirldi?



ERÜ Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı’na EMG Cihazı Bağışladı

Nöroloji Uzmanı Dr. Handan Bilgin: “Epilepsi hastalığı tedavi edilebilir”

Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı