İL SAĞLIK MÜDÜRÜ YRD. DOÇ. DR. ALİ RAMAZAN BENLİ

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ YRD. DOÇ. DR. ALİ RAMAZAN BENLİ

MELİKGAZİ´DE

Kayseri İl Sağlık Müdürü olarak atanan Yrd. Doç. Dr. Ali Ramazan Benli Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç´ı makamında ziyaret etti.

Melikgazi Belediyesinin sağlık yatırımlarını yakından takip ettiğini ve Kayseri adına yapılan önemli hizmetlerin takdire şayan olduğunu ifade eden İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, ?Melikgazi Belediyesinin her alanda referans hizmetlerinin Türkiye´ye örnek olduğunu biliyoruz. Sağlık alanında da yaptırmış olduğu Semt Polikliniği,Aile Sağlığı Merkezleri, 112 acil üniteleri gibi hizmetlerin yanında semtlere açılan aile sağlığı merkezlerine vermiş olduğu destek sağlık çalışanları olarak bizlere büyük gurur ve mutluluk vermiştir.Başkanımızın Doktor olmasının bu işte katkısının büyük olduğunu düşünüyorum.Yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç ve ekibine teşekkür ediyorum? dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, ?İl Sağlık Müdürlüğü görevine yeni atanan Yrd. Doç. Dr. Ali Ramazan Benli´ye ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor,başarılar diliyorum.İnanıyor ve güveniyorum ki; şehrimizde sağlık alanında önemli hizmetlere imza atacaktır.Bölge şehir Kayseri her alanda marka olduğu gibi sağlık alanında da marka şehir konumundadır.Gerek kamunun gerekse özel sektörün sağlık yatırımları şehrimizi bu alanda önemli konum ve duruma getirmiştir.Melikgazi Belediyesi olarak yapmış olduğumuz sağlık yatırımları ile hizmeti ayağa götürme anlayışımızın en güzel örneklerinden birisini sergiliyoruz.İnşallah 2018 yılında da sağlık alanında önemli projelerimizi hayata geçireceğiz.Çünkü biz halkımızın sağlığını önemsiyoruz? diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da