İl VE İLÇE NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ´NE YENİ PERSONEL

İl VE İLÇE NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ´NE YENİ PERSONEL

Vali Süleyman Kamçı, İlimizde İl ve İlçe Nüfus Müdürlükleri´nde istihdam edilmek üzere göreve başlayacak olan 21 ?Sözleşmeli Büro Personeli? ile sözleşme imzalama törenine katıldı.

Vali Süleyman Kamçı, İlimizde İl ve İlçe Nüfus Müdürlükleri´nde istihdam edilmek üzere göreve başlayacak olan 21 ?Sözleşmeli Büro Personeli? ile sözleşme imzalama törenine katıldı.

Valilik Toplantı Salonu´nda düzenlenen imza törenine Vali Kamçı, Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, İl Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Öztürk ve göreve başlayacak personel katıldı.

Vali Kamçı, burada yaptığı konuşmada, İçişleri Bakanlığı taşra teşkilatı Valilik, Kaymakamlık, İl ve İlçe Nüfus birimlerinde istihdam edilmek üzere ülke genelinde toplam bin 545 personelin göreve başlayacağını ifade ederek, bu kapsamda ilimizde de 21 personelin İl ve İlçe Nüfus Müdürlükleri´nde göreve başlayacağını belirtti.

Vali Kamçı, Nüfus Müdürlükleri´ndeki açığın yeni alınan personelle birlikte giderilmeye çalışılacağını belirterek, göreve yeni başlayacak personele görev yerlerinde başarılar diledi.

Yılbaşından itibaren ehliyet ve pasaportların da Nüfus Müdürlükleri tarafından verileceğini ifade eden Vali Kamçı, bu sebeple personel alımında Nüfus Müdürlükleri´ne ağırlık verildiğini belirtti.

2018 yılından itibaren Nüfus Müdürlükleri´nin işlerinin daha da artacağının altını çizen Vali Kamçı, yeni alınan personellerle birlikte bu iş yükünün azaltılacağını ve vatandaşa daha iyi hizmet verileceğini kaydetti.

Vali Kamçı, ilimiz emrine 11 adet lisans mezunu ve 10 adet ön lisans mezunu olmak üzere toplam 21 adet Sözleşmeli Personel alındığını ifade ederek, alınan bu personellerin hepsinin İl ve İlçe Nüfus Müdürlükleri´nde görevlendirildiğini belirtti.

Konuşmasının ardından sözleşmeleri imzalayan Vali Kamçı, ilimizde görev yapacak personelle tek tek sohbet ederek yeni görevler yerlerinde başarılar diledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor